Kenyanske Bryan Mathew Oduor og holdkammeraterne fik det ikke til at ringe mod Kolding HK. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Kenyanske Bryan Mathew Oduor og holdkammeraterne fik det ikke til at ringe mod Kolding HK. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Håndbold - 3. division:

ÅHG fik kniven i Kolding

Aastrup/Hammelev-Grenaas unge håndboldherrer rendte ind i sæsonens andet nederlag til velspillende Kolding HK, der vandt med hele 32-22

Af
Af Lars Norman Thomsen

Et velforberedt Kolding HK-mandskab viste sig at være en alt for hård nød at knække for Aastrup/Hammelev-Grenaas (ÅHGs) håndboldherrer i weekendens kamp.
Hjemmeholdet vandt i Park Hallen i Kolding en knusende sikker 32-22 (15-7) sejr, og det kunne gæsterne ikke indvende det fjerneste imod.
"Vi havde en rigtig dårlig dag over hele linjen, vores målmænd inklsive, men det skal ikke være nogen undskyldning, for Kolding HK leverede en virkelig flot indsats," roser ÅHG-træner Carsten Vikkelsø Jensen.
På forhånd havde han og medtræner Bjørn Hessellund dekreteret masser af højintensive kontraløb, når der var mulighed for det, fordi det var medicinen til at gøre hjemmeholdet trætte.
"Vi kom bare aldrig i gang med at løbe, for Kolding var gode til at trække tempoet ud af kampen. De havde læst grundigt på lektien, må man rose dem for," siger Carsten Vikkelsø Jensen.
 
 
 
 
 

Anders Eriksen voldte ÅHG kvaler

Hjemmeholdets storskytte, Anders Eriksen, der tidligere har spillet i Tønder, voldte gæsterne store kvaler, selv om ÅHG-spillerne udmærket vidste, at han var omdrejningspunktet på Koldings hold.
"Anders Eriksen er en dygtig og klog spiller, som du godt kan holde fra at skyde. Problemet er så bare, at han gør sine medspillere gode ved at servere nogle perfekte og skarpe til dem," bemærker Carsten Vikkelsø Jensen.
Efter pausen forsøgte ÅHG sig med en offensiv 3:3 forsvarsformation, og den stressede også hjemmeholdet en smule i en kort periode.
"Vi fik reduceret deres store føring til fem mål, men så gik et par dommerkendelser os imod, og det resulterede i, at Kolding øgede føringen støt igen."
 

Revanche på fredag

Carsten Vikkelsø Jensen frygter ikke, at nederlaget får konsekvenser for de sidste to kampe inden juleferien - mod Brabrand og Viby.
"Overhovedet ikke. Kolding HK er vel det bedste hold, vi har mødt i denne sæson. De startede godt nok svagt i de første kampe, som det også var tilfældet sidste år, men jeg tipper dem til at være med i oprykningskapløbet, når vi nærmer os afslutningen på sæsonen i foråret 2015."
Fredag aften kan ÅHG-spillerne vaske tavlen ren, når Brabrand kommer på besøg i Aastruphallen klokken 18.55.
"Jeg er sikker på, at spillerne er vilde for at tage revanche og vise vores hjemmepublikum, at vi kan bygge mere på det, som vi har præsteret hidtil i sæsonen," siger ÅHG-træneren.
Hjemmeholdet kan med en sejr rent faktisk snuppe førstepladsen i 3. division, fordi de øvrige tophold først spiller deres kampe søndag.
Se stillingen her:
http://www.dhf.dk/Turneringer-Og-Resultater/forening-soegning
 
 

Forret til publikum inden topkamp

Der er mulighed for at blive bespist inden fredagens kamp i Aastruphallen, hvor ÅHG møder Brabrand.

Et juletilbud fra håndboldoverbygningen lyder på en gryderet, en øl, entré og forsnak med trænerne formedelst 100 kroner fra klokken 17.15.

Billetterne er allerede i forsalg hos Sportigan, Grenaa.

Der skal sælges 20 billetter, inden initiativet med forsnak og gryderet gennemføres.

Publiceret 02 December 2014 08:20