Joyful Gospel. Privatfoto

Joyful Gospel. Privatfoto

To lokale kor fordobler den musikalske juleglæde

Det bliver dobbel op, når Molskoret og Joyful Gosper Choir inviterer til Syng julen ind-koncert i Ebeltoft og Tved

Af
Af Martin Schultz

Når det regner og rusker – og sneen måske er begyndt at falde – kan man komme til dobbelt koncert i Ebeltoft og Tved kirker.
Det siger Astrid Holst fra Joyful Gospel Choir for at sætte ekstra tryk på den forestående korbegivenhed Ii Ebeltoft og Tved kirker.
I år har Molskoret og Joyful Gospel Choir nemlig valgt at slå sig sammen og giver fælles koncerter, hvor der bliver masser af mulighed for publikum til at synge med.

På alle tangenter

Joyful Gospel Choir har Marianne Bie som korleder. Lone Sonne akkompagnerer på klaver og Mathias Lykke Eriksen på slagtøj.
Det traditionsrige Molskoret bliver styret trygt i havn af Kamma Povlsen. Begge kor har tradition for velbesøgte stemningsfulde koncerter, hvor publikums medvirken er en væsentlig del af en fælles oplevelse.
Der bliver både velkendte og nye juletoner .
Molskoret synger blandt andet en række af Grundtvigs dejlige julesalmer, og Joyful Gospel synger rytmiske, gospel-inspirerede satser.
”Med andre ord bliver der masser af julestemning på alle tangenter og en dejlig start på julemåneden,” siger Astrid Holst.

Molskoret. Privatfoto

Molskoret. Privatfoto

Fælleskoncerter

Molskoret møder Joyful Gospel Choir
i Ebeltoft Kirke, tirsdag d. 2. december kl. 19.30,
i Tved Kirke torsdag d. 4. december kl. 19.30.

Publiceret 02 December 2014 15:47