Joan Borroe og hendes frivillige hjælpere i Skovtrolden inviterer til loppemarked fredag 24. oktober.

Joan Borroe og hendes frivillige hjælpere i Skovtrolden inviterer til loppemarked fredag 24. oktober.

Skovtrolden i Grenaa hjælper børnefamilier i Norddjurs

Genbrugsbutik til fordel for børnefamilier og gravide i Norddjurs

Af
Anette Bonde

Skovtrolden, der for et halvt år siden åbnede på Grønland 22B i Grenaa, er kommet i god gænge. Mange har opdaget genbrugsbutikken og køber eller indleverer gode ting og -tøj til børn. Byens handlende er også flinke til at støtte med diverse, fortæller Joan Borroe, der stiftede butikken.
“Vi ser både unge, studerende, bedsteforældre, turister, gravide og forældre med små og store børn i butikken, vi har sågar faste kunder fra København, som lægger deres vej forbi skovtrolden, når de er i omegnen.”
Al overskud går til udsatte børnefamilier og gravide i Norddjurs, og mange familier har allerede fået hjælp. Ud over at familierne kan købe billigt børnetøj og legesager, hjælpes de også ved, at Skovtrolden kan give startpakker, nødpakker eller julehjælp.

Loppemarked på fredag

Joan Borroe og hendes frivillige hjælpere i butikken har flere nyttige tiltag på bedding. Førstkommende fredag, 24. oktober, er der således loppemarked fra klokken 10-18 med salg af tøj og legesager fra eget lager. Denne dag er der desuden salg af kaffe, te og kage.
Andre nye tiltag i løbet af efteråret og vinteren er indførelse af mobile pay, julehjælp til trængte familier i Norddjurs Kommune og kalendergaver til julesokken. Ansøgningsskemaet til julehjælp udleveres i butikken. Julesokkerne sælges i november, og de hænger i butikken frem til 20. december.

Julehjælp og butikshjælp

Man kan støtte Skovtroldens indsamling til julehjælp på flere måder. Man kan for eksempel donere et beløb via mobile pay til nummer 7136 2099 og skrive Julehjælp. Man kan også købe amerikansk lotteri i butikken eller købe en julekalender til 40 kroner. De 15 går til Skovtrolden og de 25 til Børnetelefonen/børns vilkår.
Eller man kan på anden vis melde sig med hjælp, for eksempel som personale i butikken, siger Joan Borroe.

Publiceret 22 October 2014 12:00