Lasse Vibe spillede i Danmark SønderjyskE, før han skiftede til IFK Göteborg. Foto: Peter Rasmussen

Lasse Vibe spillede i Danmark SønderjyskE, før han skiftede til IFK Göteborg. Foto: Peter Rasmussen

Seriefodbold:

Svigersønnen viste vejen for Aastrup/Hammelevs cheftræner

Aastrup/Hammelev fik lørdag en snitter på 5-0 af CIF i Serie 1, men cheftræner Kim Busse kunne til gengæld glæde sig over, at svigersønnen nettede for det danske fodboldlandshold

Af
Af Lars Norman Thomsen

Når resultaterne ikke lige flasker sig for ens fodboldhold, er det trods alt rart, at andre i familien har succes på fodboldbanen.
Det kan Aastrup/Hammelevs cheftræner Kim Busse tale med om.
Lørdag eftermiddag tabte hans hold med hele 5-0 på hjemmebane til topholdet CIF, og dermed er Aastrup/Hammelev fortsat placeret under nedrykningsstregen i Serie 1 med tre spillerunder igen.
Lørdag aften kunne Kim Busse til gengæld glæde sig over, at svigersønnen, Lasse Vibe, sørgede for, at det danske fodboldlandshold kunne drage hjem fra Albanien med det ene point, da han ti minutter før tid udlignede til slutresultatet 1-1.
I sidste sekund kunne Vibe endda have øget til 2-1, men han formåede ikke at krølle et skråskud forbi den albanske keeper.
Lasse Vibe spiller til daglig hos IFK Göteborg i Allsvenskan, hvor han i øjeblikket topper listen over målmagere med 20 scoringer i 27 kampe.
Med sin scoring og ikke mindst sin evne til at true modstandernes bagerste rækker med sine veltimede dybdeløb er Vibe et godt bud på en plads i startopstillingen til tirsdagens kvalifikationskamp i Parken mod Ronaldo og Portugal.
 

Publiceret 12 October 2014 12:02