Kolind/Perstrup IF. Arkivfoto

Kolind/Perstrup IF. Arkivfoto

Seriefodbold:

Kolind kom helt ned på jorden igen

KPI helt ved siden af sig selv i 4-1 nederlag til Søften GF i Serie 1

Af
Af Martin Schultz

Det var lige fra skyerne og helt ned under gulvtæppet for KPI, da holdet efter forrige lørdags 5-0 sejr over Hadsten lørdag eftermiddag på udebane løb ind i en 4-1 lussing mod Søften GF.
Ikke ret meget fungerede på Kolind holdet, som ved halvleg var bagud med 3-0 og stort set i hele kampen kun havde den ene afslutning, som unge Martin Holm Hansen omsatte til trøstmålet i 4-1 nederlaget.
”Vi har noget at arbejde med på træningsbanen i næste uge. Vi skal have hevet os op ved nakkehårene. Vi kunne stort set ikke ramme hinanden i denne her kamp og det er ikke godt nok til Serie1," siger Thomas Gerberg, som sammen med Mads Berg træner KPI.
”Det går lidt for meget op og ned for os. Først taber vi 5-1 til Nørager, så vinder vi 5-0 over Hadsten, og nu taber vi 4-1 til et velspillende Søftenhold, som havde fuld kontrol over kampen,” siger Thomas Gerberg.

Målmand lavede straffespark og fik gult

KPI kom skidt i gang med kampen med usikkert og dårligt pasningsspil, men en velspillende målmand André Ørgård holdt de orange fra Kolind inde i kampen med tre gode redninger.
Men en dobbeltfejl i KPI forsvaret lod en Søftenspiller komme på mellemhånd, og han havde let ved at score til 1-0.
”Vi havde ingenting i 1. halvleg og havde svært ved at ramme hinanden,” siger Thomas Gerberg.
Værre blev det, da midtbanespilleren Rune Bækgård fik gult i det 37. minut og måtte ud i 10 minutter.
Søften udnyttede overtalssituationen, da et indlæg fra Kolinds venstre side blev slået ind over og en Søftenspiller stod helt fri ved bagerste stolpe og blot skulle sætte en inderside på for at bringe hjemmeholdet foran 2-0.
Og helt galt gik det, da en Søftenspiller i det 45. minut fik stukket en bold i dybden og kom i en mand til mand situation med målmand Andre Ørgård.
Kolinds målmand fældende sin modstander, fik gult og der blev dømt straffespark.
Ud i 10 minutter med André Ørgård, ind i mål med stopperen Marc Pedersen, og så mål til 3-0 til Søften, som udnyttede straffesparket i 1. halvlegs sidste minut.

Reducering til 3-1 gav et kort håb

Bagud 3-0 og tvunget til at starte 2. halvleg med to mand i undertal, skulle der mirakler til at ændre kampen til Kolinds fordel.
Men et lille håb viste sig, da indskiftede Martin Holm Hansen i det 60. minut reducerede til 3-1, da Rune Bækgård sendte U19 spilleren af sted i dybden og han sikkert sparkede bolden forbi målmanden og i mål.
Men kun to minutter efter kom Søften foran med 4-1 på et ”kludemål” efter klumpspil foran Kolinds mål, hvor bolden nærmest blev taklet ind over stregen.
”Med 25 minutter var den kamp lukket og Søften kørte sejren sikkert hjem uden at vi havde noget at byde på,” siger Thomas Gerberg, som havde ros til de to indskiftede U19 spillere Rasmus Brasch og Martin Holm Hansen.

Tre hårde kampe venter forude

Afslutningen i pulje 7 i Serie 1 tyder på at blive nøjagtig så spændende som mange har forudsagt.
Lørdag møder KPI topholdet, formstærke Christiansbjerg IF, på hjemmebane inden det gør løs i den meget vigtige kamp mod lokalrivalerne fra Åstrup/Hammelev. I sæsonens sidste kamp møder KPI Kristrup Boldklub.
I weekenden vandt bundproppen Hadsten en sikker sejr over Kristrup Boldklub med 4-0 og meldte sig igen ind i kampen om at undgå nedrykning.
”Det ser ud til at det bliver en hård kamp om at undgå nedrykning mellem Kristrup, KPI, Grenaa IF, Åstrup/Hammelev og Hadsten," mener Thomas Gerberg.
Til gengæld var der godt nyt fra KPI's andethold i serie 4, som søndag eftermiddag med en 3-2 sejr på udebane over Grenaa IF kom en oprykning til serie 3 væsentlig nærmere. Vinder holdet sin kamp på lørdag mod klubbens tredjehold, som ligger pointløs i bunden af rækken, skulle KPI's andethold være sikker på oprykning.
Thomas Gerberg, Søren Motzfeldt og Lasse Fogh scorede Kolinds tre mål i sejren over Grenaa IF.

Stillingen i Pulje 7, Serie 1

1. Christiansbjerg IF 23 points
2. Nørager B 22 points
3. Søften GF 16 points
4. Kristrup Boldklub 15 points
5. Kolind Perstrup IF 13 points
6. Grenaa IF 13 points
7. Åstrup/Hammelev 10 points
8. Hadsten SK 9 points

Publiceret 12 October 2014 18:52