Aadalens blåstribede må tage endnu en sæson i Serie 4. Arkivfoto: Mogens Greve.

Aadalens blåstribede må tage endnu en sæson i Serie 4. Arkivfoto: Mogens Greve.

Seriefodbold:

Ådalen har udspillet sin rolle i topkampen i Serie 4

Lørdag tabte Lime-Skørring mandskabet til topholdet Østdjurs 91 med 3-0 på Lime Stadion

Af
Af Lars Norman Thomsen

IF Ådalens oprykningsdrømme fik et sidste skud fra boven, da holdet lørdag tabte på Lime Stadion med 3-0 (2-0) til Østdjurs 91.
"Vi må tage en sæson mere i Serie 4, men der resterer fortsat fire kampe, som vi selvfølgelig vil gøre alt for at vinde," siger cheftræner Jan Espensen.
"Østdjurs 91 er et godt og rutineret hold, som fortjener at komme op i Serie 3 igen. De var dygtige til at fange os, når vi mistede bolden og køre omstillinger på os," fortæller Jan Espensen.
Han måtte igen konstatere, at hans mandskab ikke var kyniske nok, når chancerne bød sig.
"Det har været vores store problem i denne sæson, at vi ikke er skarpe nok på de chancer, som vi spiller os frem til."
Lasse Sørensen blev kåret til man-of-the-match hos hjemmeholdet, medens tilbagevendte Nikolaj Voldby modtog 'fighteren'.
 

To afbud i Serie 6

Ådalen møder lørdag Viking Pindstrup på Pindstrup Stadion. Hjemmeholdet er i nedrykningsfare, men hentede sig i weekenden en tiltrængt sejr, der bragte holdet over nedrykningsstregen for en stund.
Viking Pindstrup vandt uden kamp over Kolind-Perstrup 2, der allerede er sikker på nedrykning til Serie 5.
Jan Espensen, der forleden havde samlet 41 mand til træning, måtte i weekenden se begge sine Serie 6 hold vinde uden kamp.
"IF Mols nåede at ringe afbud, mens Helsted Fremad bare blev væk. Træls for vores spillere, at de ikke kom i kamp, og det mindste man kan gøre som klub er da at melde afbud," siger Jan Espensen.
Det er med i hans overvejelser at tilmelde andetholdet i Serie 5 efter nytår, men han vil først spørge spillerne.
"Hvis vi havner i en Djurslands-pulje, vil vi få store klø, men kommer vi en pulje med udelukkende Randers-mandskaber, tror jeg godt, vi kan klare os pænt. Nu vil jeg spørge spillerne på et spillermøde, før vi gør noget."
 

Publiceret 07 October 2014 06:00