Erhvervschef Christian Gøthche, Syddjurs Erhverv (tv), og virksomhedskonsulent Ulrik Trend Mogensen er gået sammen om at invitere lokale håndværksmestre til en peptalk med nye input til værkstøjskassen. Pressefoto

Erhvervschef Christian Gøthche, Syddjurs Erhverv (tv), og virksomhedskonsulent Ulrik Trend Mogensen er gået sammen om at invitere lokale håndværksmestre til en peptalk med nye input til værkstøjskassen. Pressefoto

Trend Mogensen puffer til håndværksmestre

Syddjurs Erhverv inviterer lokale håndværksmestre til et foredrag om at skabe udvikling og økonomisk fremgang i virksomheden

Af
Af Martin Schultz

Håndværksmestre kan få nye værktøjer i værktøjskassen, når Syddjurs Erhverv torsdag 23. oktober byder på en peptalk, som skal skubbe til virksomhedens daglige vaner og rutiner.
”Det kan være vejen til flere kunder, bedre motiverede medarbejdere og en forbedret bundlinie,” siger manden bag pep-talken, virksomhedskonsulent Ulrik Trend Mogensen.
44-årige Ulrik Trend Mogensen er et kendt ansigt på Djursland. Han blev udlært i sin far, Tage Mogensens TV- og radioforretning i Kolind, og havde en flot karriere fra sælger til projektchef i Siemens, inden han sidste år etablerede sig som selvstændig virksomhedskonsulent.
”Jeg brænder for at hjælpe virksomheder og vil gerne give dem værkstøjer, som kan skabe bedre produktivitet. Det er et spørgsmål om at nå mere med den samme indsats,” siger Ulrik Trend Mogensen.
Siden han startede sin egen virksomhed er Ulrik Trend Mogensen blevet en efterspurgt foredragsholder.

Skal sikre en bedre drift

Ulrik Trend Mogensen har kunder, medarbejdere og resultat som fokusområder, og han er vant til at holde foredrag og samarbejdskurser i både mindre og større håndværksvirksomheder.
”Engagerede og motiverede medarbejdere skaber tilfredse kunder. Det skal der til for at skabe en positiv bundlinie,” siger Ulrik Trend Mogensen.
Peptalken i Syddjurs Erhvervspark på Fabriksvej i Mørke skal skubbe til vaner og daglige rutiner.
”Vi skal vende rundt på vanemønstre og arbejdsgange og den med,  at ”sådan har vi altid gjort”. Det er en af grundsubstanserne for, at man kan udvikle sig sammen i fremtidens virksomheder,” siger Ulrik Trend Mogensen.

Flere fyraftensmøder på vej

Foredraget skal give deltagerne en række værktøjer, som måske ikke tidligere har været en del af værktøjskassen, og som kan sikre virksomhederne en bedre drift.
”Vi har i dette efterår fokus på finansiering, økonomi og mulighederne for vækst,” siger erhvervschef Christian Gøthche, som allerede har flere fyraftensmøder på plads i efteråret.
Peptalken med Ulrik Trend Mogensen er tiltænkt håndværksmestre, men alle med interesse eller brug for et skub mod en bedre drift er velkomne.

Publiceret 07 October 2014 16:45