Gunver Kold Jensen inviterer til Kreativ Fagdag på Allingåbro Hotel for ottende gang.

Gunver Kold Jensen inviterer til Kreativ Fagdag på Allingåbro Hotel for ottende gang.

Kreativ Fagdag til inspiration og fællesskab

Kniplinger, fluebinding, koste, patchwork og computere på Allingåbro Hotel

Af
Anette Bonde

Det er ottende gang, Gunver Kold Jensen inviterer til kreativ Fagdag på Allingåbro Hotel. Dagen har de senere år været et tilløbsstykke. I år er det lørdag 4. oktober.
“Målet er at få folk, mand som kvinde - ung som gammel, ud af stuerne og fremvise deres hobby eller opsamle inspiration inden for de mange kreative fag, der demonstreres denne dag.”
Gunver Kold Jensen har igennem sin kniplebutik ”Tråden” opbygget et decideret kursuscenter på hotellet for de kreative fag og de traditionelle håndarbejder. Specielt kombinationen af kursuslokalerne sammen med Bed and Breakfast og den store udstillingssal har vist sig at være efterspurgt.

Fællesskab og samvær

Som bekendt skal alle nu have en digital postkasse, og som noget nyt i år vil der være demonstration af DUKA-PC. Man kan også se knipling, fluebinding, gimpning, håndlavede koste, glasdekoration, blomster, patchwork med mere. Fremtidens Værksteder vil ligeledes være til stede. Gunver Kold Jensen opfordrer alle til at møde op og se, hvordan håndarbejdet stortrives og udvikles konstant, men alt for ofte i ensomhed.
“Sådan behøves det ikke at være, derfor dette initiativ om en Kreativ Fagdag i hyggelige omgivelser. En dag hvor fællesskab og samvær skal gå hånd i hånd med faglig inspiration og kreativ motivation.”

Publiceret 01 October 2014 06:00