Kolind-Perstrup IF. Arkivfoto

Kolind-Perstrup IF. Arkivfoto

Seriefodbold:

Grenaa IF sænkede Kolind kort før tid

Grenaa IF sikrede sig en 1-0 sejr over KPI på hjemmebane på et mål kort før tid i lokalopgør i Serie 1

Af
Af Martin Schutz

KPI's spillere hang slemt med skuffen, da dommeren tirsdag aften fløjtede kampen af mod Grenaa IF.
I en ellers jævnbyrdig kamp lykkedes det nemlig Grenaa IF at snuppe alle tre point, da Simon Dinesen fem minutter før tid fra kanten af feltet skød bolden op i det lange hjørne
Dermed tabte KPI den anden kamp på en uge efter den grove snitter mod Christiansbjerg på 5-1 i forrige uge, mens Grenaa IF fik revancheret en tilsvarende 5-1 lussing i lørdags mod Hadsten.
De to hold bytter plads i tabellen i den meget jævnbyrdige række, hvor alle tilsyneladende kan slå alle.
KPI, som forrige weekend var tophold, må således se frem til det vigtige lokalopgør mod Åstrup/Hammelev på lørdag fra en placering under stregen.

Grenaa havde to-tre store chancer

KPI stillede ellers i den stærkest mulige opstilling med anfører Claus Koch tilbage på midtbanen. Men Kolind kunne slet ikke få gang i målscoringen i denne kamp.
”Grenaa kom bedst ud af starthullerne, mens vi fik overtaget i slutningen af første halvleg. Den sidste time er meget lige, men Grenaa havde to-tre store chancer, mens vi ikke rigtig kom frem til noget,” siger KPI's medtræner Thomas Gerberg.
KPI forsøgte sig ellers med en offensiv indskiftning i 2. halvleg, da Mikkel Møller blev sat ind helt i front på bekostning af backen Rasmus Meyland. I stedet blev Claus Koch trukket ned i midterforsvaret og Jeppe Pedersen skubbet ud på backen.
”Vi gik fra at spille 4-5-1 til at spille 4-4-2 med både Mikkel Stær og Mikkel Møller fremme, men vi var ikke i stand til at score,” siger en skuffet Thomas Gerberg.

God blanding af ungdom og rutine

Grenaa IF træner Brian Engelund var tilfreds med sit holds indsats i hvad han kaldte et tæt opgør, hvor begge hold kæmpede af et godt hjerte og med scoringsmuligheder til begge sider.
"Det var en underholdende kamp, som bølgede frem og tilbage, men hvor vi var heldige med til sidst at trække det længste strå, da Simon Dinesen tog løbet, holdt fart og skød bolden flot i mål i det lange hjørne," siger Brian Engelund om det afgørende mål få minutter før tid, hvor Grenaa IF ovenikøbet var i undertal efter at Simon Sørensen var blevet udvist i ti minutter med et gult kort.
I kampen mod Kolind havde Brian Engelund tilført det unge hold en portion god rutine i form af sin assistenttræner, 43-årige Michael Hougaard, som spillede 95 minutter på den defensive midtbane, 35-årige Simon Sørensen og 34-årige Sune Sørensen.
"De unge spillere har energien, mens de ældre spillere har rutinen og kynismen," siger Brian Engelund om Grenaa IF's succesrige mix.
Mens KPI lørdag skal på udebane mod Åstrup/Hammelev, tager Grenaa IF søndag hjemme imod oprykkerne fra Søften.

Publiceret 02 September 2014 21:14