Matt The Electrician fortæller historier i sin musik og tekster. Han har udgivet ni album.

Matt The Electrician fortæller historier i sin musik og tekster. Han har udgivet ni album.

Sangskrivere holder workshop og giver koncert

Først sangskriverværksted og så koncert med Matt, MC og The Sentimentals

Af
Anette Bonde

Har man noget på hjerte og gerne vil sætte det i musik, men ikke lige ved, hvordan den skal skæres, er hjælpen måske nær. Pavillonen og Kulturskolen Norddjurs inviterer til sangskriverværksted i Pavillonen i Grenaa fredag 5. september med Matt The Electrician og MC Hansen.
Det er gratis at være med, og deltagerne kommer oven i købet også gratis ind til koncerten om aftenen med Matt The Electrician, MC Hansen og The Sentimentals.

Musikere til Danmark

Matt The Electrician er en kendt sangskriver i Austin, USA. I Danmark er han kendt for at have været med på Poul Krebs' sidste turne. Den havde i øvrigt turne-premiere i Pavillonen, og Matt The Electrician varmede publikum op. Matt the Electrician opfattes af mange som en anderledes popsmed med flair for det skæve og pudsige. På samme måde som danske Mikael K og Allan Olsen fortæller han historier i musik og tekst, for eksempel om tyveknægte, familiegravsteder og livet på landevejen. Han har udgivet ni soloalbum.
M.C. Hansen har rejst verden rundt med sine sange. Ude omkring har han mødt masser af musikere, som han har inviteret til Danmark og turneret med sammen med sit band The Sentimentals. Hans forbilleder er Townes van Zandt, Bob Dylan og Neil Young.
Matt og MC afholder Workshop klokken 17. Så hvis man har skrevet sine egne sange eller er på vej til det, kan man tage dem med og måske få et godt råd til at komme et par takter eller tre videre.

MC Hansen rejser rundt i verden med sin musik, møder andre musikere og inviterer dem ofte med på turne i Danmark.

MC Hansen rejser rundt i verden med sin musik, møder andre musikere og inviterer dem ofte med på turne i Danmark.

Lyt Nyt

Koncerten om aftenen er en del af 'Lyt Nyt' koncerterne, der kan købes i en pakke med seks koncerter. Man kan selvfølgelig også købe billet kun til denne koncert.
The Sentimentals har turneret siden 2004 og indspillet albums med amerikanske og canadiske sangskrivere i Europa og Nordamerika. Bandet tæller M.C. Hansen på guitar, Nikolaj Wolf på bas og Jacob Chano på trommer

Publiceret 01 September 2014 11:00