Rasmus Hansen er klar til at forlade bænken og give den gas på grønsværen for Hobro.

Rasmus Hansen er klar til at forlade bænken og give den gas på grønsværen for Hobro.

Rasmus Hansen klar til at spille for Hobro

Superliga overraskelsen Hobro henter den kontraktløse Rasmus Hansen til forstærkning af midtbanen

Af
Af Martin Schultz

Ryomgård drengen Rasmus Hansen får nu mulighed for at sætte sin fodboldkarriere på ret køl.
Den kontraktløse Rasmus Hansen meldes nemlig på transfervinduets sidste dag klar til at tørne ud for superliga-oprykkerne fra Hobro.
Det er en signing, som forleden blev forudsagt på www.lokalavisen.dk og som passer som fod i hose til Hobros strategi med at hente ”nedfaldsfrugten” fra højere rangerede klubber, og gennem hårdt arbejde og en kollektiv indsats at give kuldsejlede karrierer nyt liv.
Ligesom nogle af sine nye holdkammerater kommer Rasmus Hansen fra Randers FC, som forleden ophævede kontrakten med midtbanespilleren, som fik sin fodboldopdragelse på IFM's baner i Ryomgård.

Fik sit gennembrud i SønderjyskE

Som ungdomsspiller repræsenterede Rasmus Hansen Randers Freja og FC Midtjylland og fik flere kampe i den røde trøje på forskellige ungdomslandshold.
Sit store gennembrud som seniorspiller fik Rasmus Hansen i SønderjyskE, hvor han spillede så overbevisende, at han for næsten fire år siden blev hentet "hjem" til sin gamle klub Randers FC med udsigt til en styrende rolle på midtbanen.


Skifter kvit og frit til Hobro

Det blev dog aldrig det perfekte match mellem Randers FC og midtbanespilleren, og de sidste sæsoner har Rasmus Hansen været lejet ud til SønderjyskE og 1. divisionsklubben Vejle, men kom tilbage til Randers FC i sommerferien.
Fornylig valgte man i Randers FC at ophæve kontrakten med Rasmus Hansen, som derfor kan skifte kvit og frit til Hobro.
Rasmus Hansen skifter til Hobro på en aftale sæsonen ud.

Publiceret 01 September 2014 21:02