Kaare Brøgger Sørensen og holdkammeraterne i Aadalen har ikke opgivet at tage endnu en oprykning - til Serie 3 - i denne sæson. Arkivfoto.

Kaare Brøgger Sørensen og holdkammeraterne i Aadalen har ikke opgivet at tage endnu en oprykning - til Serie 3 - i denne sæson. Arkivfoto.

Seriefodbold:

Aadalens gamle goalgetter slog til mod Viking Pindstrup

Efter en korsbåndsoperation er Kasper Jensen tilbage i Aadalens blå-hvidstribede trøje, og han har ikke glemt kunsten at score

Af
Af Lars Norman Thomsen

Aadalen vil med i toppen af Serie 4, og træner Jan Esbensen mener også, at truppen er til en topplacering.
Lørdag udraderede Aadalen på hjemmebane Viking Pindstrup med hele 6-1 efter pauseføring 3-1.
De to hold rykkede sammen op i Serie 4 i sidste sæson, men lørdagens kamp var ingen opgave for Aadalen.
Viking Pindstrup var uden støtter som Jonas Ilsøe Babis og Steffen Overfeldt, som var optaget af en golfturnering, mens brødrene Stefan Quist og Mads Quist Hjarsbæk begge var optaget af arbejde. Heller ikke en ferierende Rasmus Christian Tode var til rådighed.
Alligevel fik Viking Pindstrup en god start på kampen, da superveteranen Jesper Holm Hansen scorede til 1-0 kort efter første fløjt efter et gevaldigt kiks i hjemmeholdets bagerste rækker.
"Vi kom dog hurtigt tilbage, og det var tydeligt, at Viking Pindstrup manglede flere spillere, men det skal nu ikke tage pynten af vores præstation," siger Aadalen-træner Jan Espensen.
 

Viking Pindstrup manglede fem stamspillere mod Aadalen, og det kostede. Arkivfoto.

Viking Pindstrup manglede fem stamspillere mod Aadalen, og det kostede. Arkivfoto.

Kunne have scoret flere gange

Inden pausen havde Aadalen scoret tre gange, og dette kunststykke gentog hjemmeholdet i 2. halvleg.
Kasper Jensen er tilbage i bomber-rollen hos Aadalen efter en korsbåndsoperation, og den gamle måltyv slog til igen med fire scoringer, mens Casper Thoudal og en ny spiller, Mikkel Jensen, der senest har spillet i SIF Assentoft/Hørning, lavede de to andre mål.
"Vi kunne have scoret endnu flere mål, men veteranen Tony Hansen stod glimrende i Pindstrups mål. Han har ikke glemt kunsten," roser Jan Espensen.
Han fremhævede efter kampen goalgetteren Kasper Jensen (man-of-the-match) og Kaare Brøgger Sørensen ('fighteren').
"Vi var under pres i store dele af kampen, men vi kunne have drillet Aadalen lidt mere, hvis en ellers godt spillende Mads Schmidt før pausen havde udlignet til 2-2, da han fik chancen foran et næsten tomt mål," siger Viking Pindstrups træner Tom Bæk Petersen.
Tom Bæk Petersen måtte selv på banen i de sidste 45 minutter, fordi den spillende fodboldformand Jørgen Erland Sørensen døjer med lyskebrok, og det forhindrer ham i at spille fuld tid.
Viking Pindstrups træner fremhævede efter kampen Mads Schmidt (stor løbevilje) og Joakim Bjerregaard Jørgensen (godt indhop).

Mod HOG næste gang

Både Viking Pindstrup og Aadalen skal i deres næste kamp møde HOG Hinnerup, som er kommet med i rækken efter, at turneringsplanen blev lagt.
Der blev et par pladser ledige, fordi både Aastrup/Hammelev og Øster Alling på grund af spillermangel måtte trække deres hold, og her kom HOG ind i billedet som afløser.
Viking Pindstrup spiller allerede torsdag på Pindstrup Stadion klokken 18.45.
Her forventer Tom Bæk Petersen at kunne mønstre nogenlunde stærkeste hold.
"Jeg er noget skuffet over folks prioriteringer. Alle vil gerne rykke op, men for at klare sig i Serie 4 er man også nødt til at prioritere fodbolden lidt mere," siger Tom Bæk Petersen.
Aadalen møder HOG søndag klokken 13 på Rønbæk Stadion.
Her forventer Jan Espensen, at trioen Steffen Viftrup, Mathias Møller og Nikolaj Voldby, som ikke var mod Viking Pindstrup, alle er til rådighed igen.

Publiceret 25 August 2014 22:00