Seniortræner Jesper Borup (yderst til, venstre) vil have en snak med sine spillere til træningen mandag aften. Arkivfoto

Seniortræner Jesper Borup (yderst til, venstre) vil have en snak med sine spillere til træningen mandag aften. Arkivfoto

Cheftræner:

Jeg kunne have udskiftet hele holdet

FC Djurslands cheftræner holder spillermøde efter elendig præstation og 1-0 nederlag på hjemmebane mod Hjørring

Af
Af Martin Schultz

”Det kan vi ikke være bekendt”.
Så klart udtrykker cheftræner Jesper Borup sin mening om spillernes indsats, da FC Djursland lørdag eftermiddag på et velbesøgt Grenaa Stadion tabte 0-1 til gæsterne fra Hjørring.
Jesper Borup vil derfor tage en alvorlig snak med spillerne til træningen mandag aften.
”Vi er nødt til at afstemme vores forventninger. Hvilke forventninger har spillerne til trænerteamet, og hvilke forventninger har trænerne den anden vej til spillerne. For det vi præsterede mod Hjørring var ganske enkelt ikke godt nok. Jeg er skuffet over spillernes indsats og indstilling, og det skal vi have stoppet,” siger Jesper Borup.

En elendig indsats

Der var ellers et flot fremmøde på Grenaa Stadion til sæsonens første hjemmekamp, og med den første sejr i umindelige tider i premieren mod Viby IF på udebane var der forventninger til at FC Djursland kunne hente endnu en sejr mod Hjørring, som i deres første kamp var blevet savet over af Lyseng med 5-0 på hjemmebane.
Men det blev ved de skønne drømme, for holdet leverede ifølge cheftræner Jesper Borup en elendig og blodfattig indsats.
”Vi startede godt nok, men da målene udeblev, faldt vi i niveau,” siger Jesper Borup
Bagkæden formåede ikke at spille bolden op ad banen og forfaldt til at sparke lange bolde. Der blev lavet mange fejl på midtbanen, og når man fik spillet sig fri, var angriberne uskarpe og viste dårlige første berøringer.
Efter omkring en halv times spil, kom hjemmeholdet bagud, da en indlæg blev clearet dårligt ind i eget felt.
Den chance sagde Hjørring tak for og bragte sig foran på kampens eneste mål.

En stærk modstander venter på lørdag

Der var afbud fra forsvarsprofilen Jeppe Juhl og midtbanestrategen Morten Hjort, mens Kalil Faizi fortsat sad udenfor efter sit røde kort i pokalkampem mod Lyseng.
”Men vi taber ikke fordi vi mangler de tre spillere. Vi taber fordi vi ikke præsterer godt nok. Jeg skiftede tre mand efter pausen, men jeg kunne have skiftet hele holdet,” siger Jesper Borup.
Spillermødet mandag skal bringe selvtilliden og spillelysten tilbage blandt spillerne, for lørdag venter der en stærk modstander på udebane.
Da skal FC Djursland møde Lyseng, som har indledt sæsonen med at besejre Hjørring på udebane med 5-0 og spillet 2-2 mod Brabrand, samtidig med at man slog netop FC Djursland med 4-1 i Pokalturneringen.
”Lyseng er et godt hold, som jeg spår en topplacering i Danmarksserien. Derfor er det vigt at vi er klar. Jeg forlanger ikke, at vi skal vinde hver gang, men jeg vil have, at vi står sammen og arbejder knaldhårdt,” siger Jesper Borup.

Publiceret 25 August 2014 17:19