Ørsted Spejderne inviterer til spejder for en dag, hvor både børn og voksne kan se hvad spejdere egentlig laver. Arkivfoto.

Ørsted Spejderne inviterer til spejder for en dag, hvor både børn og voksne kan se hvad spejdere egentlig laver. Arkivfoto.

Prøv at være spejder for en dag

Søndag 31. august "Bag Kroen" i Ørsted

Af
Anette Bonde

Alle børn i Ørsted og omegn inviterer af DDS Rougsø Gruppe til at prøve at være spejder for en dag. Det er søndag 31. august klokken 10 - 14.
Aktiviteterne starter og slutter ved området ”Bag Kroen”.
“I løbet af dagen slår vi en myte ihjel om at spejder kun er at følge gamle damer over vejen og sælge lodsedler”, fortæller spejderleder Dag Kristiansen.
“De børn og voksne, der i dag er spejdere, forbinder blandt andet spejderarbejdet med sammenhold, oplevelser, natur, leg, bål, lejrture og dolk. Alle lederne ved spejderne i Ørsted har også den grundlæggende opfattelse, at det at være spejder betyder at vise omsorg for hinanden, og udtrykke fællesskabet ved at have det sjovt sammen.”
I løbet af dagen kan der rundt i byen prøves et utal af spejderaktiviteter. Dagen er både for børn, mindst fra 0. klasse, og for voksne, der måske har lyst til at blive spejderleder eller som på anden vis gerne vil give en frivillig hånd.

Publiceret 25 August 2014 08:00