Lokalavisens signalflag kommer til at blafre over Grenaa Stadion ved sæsonens første hjemme kamp lørdag 23. august.

Lokalavisens signalflag kommer til at blafre over Grenaa Stadion ved sæsonens første hjemme kamp lørdag 23. august.

Fra vores egen verden:

Lokalavisen ny guldsponsor for FC Djursland

Det ny sponsorat bliver markeret ved den første hjemmekamp lørdag 23. august, når FC Djursland møder Hjørring IF

Af
Af Mogens Greve

Lokalavisen har skrevet under på et Guldsponsorat med FC Djursland, og det er FC Djurslands direktør Ronni Didriksen af gode grund tilfreds med fortæller han i en pressemeddelelse fra FC Djursland:
“Lokalavisen har meget fokus på den lokale sport, og med fodboldkyndige folk på avisen ser jeg det som et skulderklap til hele tanken og konceptet bag FC Djursland, at vi nu udbygger samarbejdet”
”Lokalavisen har stor fokus på lokalfodbolden på Djursland på alle planer fra Danmarksserien til Serie 5,” udtaler lokalredaktør og områdechef Lars Norman Thomsen til samme pressemeddelelse.
”Vi har valgt at indgå en samarbejdsaftale med FC Djursland, fordi vi synes, at fodboldoverbygningen nu for første gang har præsenteret en langsigtet strategi og en klar forretningsplan, der er lokal i sit fundament. Ledelsen har meget rigtigt set, at skal FC Djurslands førstehold have en fremtid på et vist niveau, skal hovedparten af spillerne komme fra lokalområdet og dermed også uddannes i FC Djursland eget talentregi og gøres flyvefærdige der,” udtaler Lars Norman Thomsen.
”Ingen kan så af gode grunde vide, om FC Djurslands strategi vil udmønte sig i, at fodboldoverbygningen finder fodfæste som divisionshold på et tidspunkt, fordi konkurrencen om pladserne er mere skarp end nogensinde, og det er blevet meget svært for mindre klubber at spise kirsebær med de store. FC Djursland tager kampen op og har erkendt, hvad der skal til. Det er prisværdigt.”
Det nye sponsorat bliver markeret til første hjemmekamp, hvor FC Djurslands U16 drenge vil sparke 100 Selectbolde ud til publikum – sponsoreret af Lokalavisen.

Publiceret 15 August 2014 15:51