Troels Lund Poulsen (tv) benyttede mandag formiddag til at blive opdateret på Nationalpark Mols Bjerge. Det bidrog blandt andet bestyrelsesformand Erling Post (i midten) og sekretariatsleder Mika Leth Pedersen (th) til.

Troels Lund Poulsen (tv) benyttede mandag formiddag til at blive opdateret på Nationalpark Mols Bjerge. Det bidrog blandt andet bestyrelsesformand Erling Post (i midten) og sekretariatsleder Mika Leth Pedersen (th) til.

Comeback MF’er besøgte Jagtslottet

Troels Lund Poulsen (V) rundede Nationalpark Mols Bjerge i mandags

Af
Af Lars Norman Thomsen

Den omstridte Venstre-politiker, tidligere skatte-, undervisnings- og miljøminister Troels Lund Poulsen, besøgte mandag Nationalpark Mols Bjerges sekretariat på Jagtslottet ved Kalø.
Troels Lund Poulsen er i gang med at kickstarte sin politiske karriere igen efter, at hans rolle i den såkaldte 'Skattesag', der handler om statsminister Helle Thorning-Schmidts og hendes mands skatteforhold, nu er afklaret, og det forventes, at han vil blive renset for samtlige anklager mod sin person.
Det vil ske, når Skattesagskommissionen, der undersøger om personer uden for Skat forsøgte at påvirke udfaldet af Helle Thorning-Schmidts skattesag i 2010, kommer med sin endelige beretning til efteråret.
 

Personlig interesse

"Troels Lund Poulsen var på besøg her på Jagtslottet, fordi han er personlig interesseret i Nationalpark Mols Bjerge, som han selv har været med til at sætte i gang," fortæller Nicole Wolter, kommunikations- og projektmedarbejder ved Nationalpark Mols Bjerge.
Troels Lund Poulsen var miljøminister i årene 2007-10, og derfor meget involveret i etableringen af Nationalpark Mols Bjerge. Det var faktisk ham, der som minister skrev under på Bekendtgørelse nr. 789 af 21. august 2009 om Nationalpark Mols Bjerge – "Nationalparkens fødselsregistrering". 
Den tidligere miljøminister var ikke på en hurtig charmeoffensiv i form af en Tour-de-Jylland, men kom simpelthen forbi for at få en opdatering på Nationalparken.

Lokalsamfundet

Den gav partifællen, bestyrelsesformand Erling Post og hele sekretariatet på fem mand stærke, Troels Lund Poulsen over en omgang morgenmad.
Sekretariatet består af: sekretariatsleder Mika Leth Pedersen, administrativ medarbejder Nete Thomsen, formidlingskoordinator Kristian Herget, biolog Jens Reddersen og kommunikations- og projektmedarbejder Nicole Wolter.
"Han var særligt interesseret i at høre om, hvordan vi inddrager lokalsamfundet i arbejdet med at udvikle Nationalparkparken. Han fortalte, at han tydeligt kunne huske nogle af de ophedede, lokale debatter, der var under pilotfasen," fortæller Nicole Wolter.
Efter morgenmadsmødet kørte Troels Lund Poulsen sammen med bestyrelsesformand Erling Post ud for at se nogle steder i Nationalparken. 

De parkerede blandt andet bilen ved Kalø Slotsruin, hvor den tidligere miljøminister ved selvsyn kunne se det sted, hvor bestyrelsen har planer om at opføre et besøgscenter.
 

Publiceret 12 August 2014 14:40