Datagraf-koncernen er tirsdag blevet solgt til Aller Media A/S. Arkivfoto.

Datagraf-koncernen er tirsdag blevet solgt til Aller Media A/S. Arkivfoto.

Aller Media A/S har købt Datagraf

Både Datagraf Communications og DG Media fortsætter som selvstændige virksomheder efter ejerskiftet

Af
Af Lars Norman Thomsen

Aller Media A/S, det danske datterselskab under Aller Holding A/S, har tirsdag købt alle aktierne i Datagraf-koncernen, herunder såvel Datagraf Communications og DG Media i Danmark som de tilhørende datterselskaber i Norge og Sverige. 

Datagraf har en stærk position på det danske marked inden for redaktionel kommunikation, client publishing og content marketing med datterselskaber i både Norge og Sverige.
Datagraf-koncernen omsætter for et trecifret millionbeløb, har 144 ansatte og kontorer i Aarhus, København, Stockholm og Oslo
Opkøbet er det tredje større opkøb i Danmark.
Aller Media A/S og Datagraf bekræfter de ny ejerforhold på deres respektive hjemmesider, hvor det også bliver slået fast, at både Datagraf Communications og DG Media fortsætter som selvstændige virksomheder og kører videre med den nuværende stab af medarbejdere samt ledelse.
Tilbage i 1986 grundlagde Henning Millard sammen med Svend Erik Baadsgaard Datagraf. Sidstnævnte er i dag direktør for Datagraf Communications.

Virksomheden nåede at fejre 25 års jubilæum i det Norddjurske i 2011, før virksomheden i 2012 besluttede at forlade domicilet i Auning og rykke til Aarhus.
 

null

Publiceret 12 August 2014 16:44