Stig Zacher viste sin målfarlighed, da han forleden debuterede for Aastrup/Hammelev ved et træningsstævne. Arkivfoto.

Stig Zacher viste sin målfarlighed, da han forleden debuterede for Aastrup/Hammelev ved et træningsstævne. Arkivfoto.

Seriefodbold:

Tre mål af Stig Zacher til træningsstævne

Aastrup/Hammelevs nyerhvervelse ser ud til at kunne remplacere den langtidsskadede topscorer Mathias Busse

Af
Af Lars Norman Thomsen

Aastrup/Hammelevs seniorformand og -træner Kim Busse ser en lille smule lysere på mulighederne i den kommende sæson i Serie 1 efter, at hans mandskab forleden gjorde det fint ved et træningsstævne arrangeret af DGL i Århus for hold i Jyllandsserien og Serie 1.
Det blev til to sejre, en uafgjort kamp og et enkelt nederlag.
Nyerhvervelsen Sig Zacher debuterede med tre mål ved stævnet.
Stig Zacher er fortsat en del af truppen hos FC Djursland og er først begyndt træningen sent efter overstået sommerferie, men han har flyttet sit spillercertifikat fra Grenaa IF til Aastrup/Hammelev i sommerferien.
Også Aastrup/Hammelevs Frederik Harvig har i optakten trænet med FC Djurslands trup og spillet med i træningskampe, ifølge Kim Busse.
 
 

Uden topscorer

Kim Busse, der sammen med holdleder Henrik Rasmussen, har ansvaret for førsteholdet, har en trup på 16 spillere til rådighed.
En smal trup, og netop derfor fastholder Kim Busse, at det vil være en succes, hvis holdet blot formår at holde sig over nedrykningsstregen.
"Det er en kendsgerning, at vi mister Frederik Smed og Laurits Taul Madsen, som begge bor i Aarhus. Smed er startet i VRI og har spillet med på førsteholdet i Danmarksserien i træningskampe, mens Taul vist ikke har fundet en ny klub endnu," fortæller Kim Busse.
Han må også undvære sin ældste søn, topscorer Mathias Busse, som fortsat døjer med en skade.
"Nu er det langt om længe blevet fastslået, at det er hans hoftebøjer, den er gal med, men hvornår han bliver spilleklar igen, ved jeg ikke. Jeg tvivler på ham i denne sæson for at være ærlig," indrømmer træneren.

Starter mod Søften

Aastrup/Hammelev skulle allerede i weekenden have været i gang med turneringen, men kampen mod Kristrup er blevet udsat.
I stedet bliver nyoprykkede Søften første modstander.
Kampen spilles lørdag 16. august i Søften.
"Vi er spændte på niveauet, for ligesom før sommerferien er det ikke alle mine spillere, som kan træne to gange om ugen. Glædeligt er det imidlertid, at vores målmand Christian Rygaard har kunnet træne fast i hele opstartsperioden," siger Kim Busse.
"Alle, der træner fodbold, ved, hvor meget ekstra, det tilfører træningen, at der en målmand med," lyder det fra en trods alt optimistisk træner.
 

Publiceret 08 August 2014 22:00