Bjarne Nielsen, i folkemunde Campingfatter, ny næstformand for Liberal Alliances fælles partiforening i Norddjurs og Syddjurs. Arkivfoto.

Bjarne Nielsen, i folkemunde Campingfatter, ny næstformand for Liberal Alliances fælles partiforening i Norddjurs og Syddjurs. Arkivfoto.

Campingfatter ny næstformand i LA

Bjarne Nielsen har taget over efter Bent Hovalt Bertelsen, som er blevet kredsformand i Østjylland for Liberal Alliance

Af
Af Lars Norman Thomsen

Campingfatter alias Bjarne Nielsen er ny næstformand i Liberal Alliances fælles partiforening for Norddjurs og Syddjurs.
Det skyldes, at den hidtidige, Bent Hovalt Bertelsen, er blevet valgt til ny kredsformand for Liberal Alliance i Østjylland.
På diverse hjemmesider kan man læse, at bestyrelsen på Djursland nu udgøres af: Niels Farver, Formand, Bjarne Nielsen Næstformand, Mona Strømberg Kasserer, Bent Hovalt Bertelsen, Frederik Busch, Mads Færgemann, Michael Mylle Vejlstrup og Stig Bredstrup.
Af Liberal Alliances facebook-site fremgår det, at partiet indkaldte til ekstraordinær generalforsamling i Rønde Idrætscenter 19. juni 2014, men der foreligger ikke et offentligt referat fra denne generalforsamling, hvor det ikke bare var næstformandsskiftet som var på dagsordenen efter Lokalavisens oplysninger.
Lokalavisen har derfor skrevet til lokalformand Niels Farver pr. mail med en række spørgsmål om den ekstraordinære generalforsamling.
 
 
 

Publiceret 03 August 2014 10:44