Fagbladet 3F har beklaget over for Syddjurs borgmester Claus Wistoft (V). Arkivfoto: Lars Norman Thomsen.

Fagbladet 3F har beklaget over for Syddjurs borgmester Claus Wistoft (V). Arkivfoto: Lars Norman Thomsen.

Fagbladet 3F beklager over for Syddjurs

Erkender, at beskyldning om accept af 'polske lønninger' hos Syddjurs Kommune ikke holder vand

Af
Af Lars Norman Thomsen

Fagbladet 3F har erkendt, at bladet var en postgang for tidligt ude, da man i en artikel om arbejdsklausuler i kommunerne - på baggrund af en undersøgelse foretaget af Dansk Byggeri - beskyldte Syddjurs Kommune for at acceptere, at entreprenører så stort på danske overenskomst- og arbejdsmarkedsforhold, 'polske lønninger', ved kommunale anlægsprojekter.
En konklusion, som Dansk Byggeri efterfølgende tog afstand fra.
Det fik også borgmester Claus Wistoft (V) til at reagere og bede om et dementi med henvisning til, at Syddjurs Kommune rent faktisk har indført arbejdsklausuler i juni 2013.
"Vil bare lige gøre opmærksom på, at vi har rettet historien. Og beklaget fejlen over for Claus Wistoft," skriver nyhedschef Jonas Hølund i en mail til Lokalavisen.
Under artiklen på Fagbladets 3Fs hjemmeside står der nu at læse: "Rettelse: Ifølge undersøgelsen fra Dansk Byggeri er der ikke klausuler i Syddjurs, Furesø, Billund og Odsherred. Det er en fejl, og det er nu rettet."
klik: http://www.fagbladet3f.dk/temaer/bagmaendene/793b634b3c1a4823938218934130567c-20140729-kort-se-om-din-kommune-tillader-polsk-ln
 
 
 
 

Publiceret 01 August 2014 14:16