Arkivfoto

Arkivfoto

Peter Friis Jensen skifter fra Randers FC til Viborg FF

Randers FC målmand Peter Friis Jensen skifter med øjeblikkelig virkning til Superliga-nedrykkerne fra Viborg FF

Af
Af Martin Schultz

En større målmandskabale gik onsdag op, da Viborg FF kunne meddele, at NordicBet liga klubben med øjeblikkelig virkning henter Randers FC's målmand Peter Friis Jensen.
Den 26-årige målmand, som fik sin fodboldopdragelse i Kolind-Perstrup IF og IF Midtdjurs, tager dermed afsked med den klub, hvor han har spillet siden han for 11 år siden som ungdomsspiller rykkede til Randers for at spille på højeste niveau.
Peter Friis Jensen har været professionel i Randers FC siden 2008 og efter en del år som andenmålmand med lejlighedsvise indhop, så greb han i sidste sæson chancen og blev førstemålmand på Randers FC's superligahold.

Farvel efter 11 år i Freja og Randers FC

Peter Friis Jensen føler, at tiden er moden til at søge nye græsgange.
”Det er selvfølgelig vemodigt at skulle sige farvel efter 11 år i Freja og Randers FC, og jeg har da også tilbragt mange gode år af mit liv her i klubben. Men på et eller andet tidspunkt skal vejene jo skilles, og jeg er sikker på, at der venter mig mange nye og spændende udfordringer i Viborg FF,” siger Peter Friis Jensen om skiftet til Viborg FF.

En målmand med et stort potentiale

I Viborg FF er sportschef Ole Nielsen godt tilfreds med. at det er lykkes at hente Peter Friis Jensen til domkirkebyen.
”Det er utrolig glædeligt, at Peter Friis Jensen har valgt at komme til Viborg. Han besidder et rigtig stort potentiale, og jeg er glad for, at vi får en kapacitet som Peter Friis Jensen til klubben. Jeg er sikker på, at det er et rigtig godt match,” siger Ole Nielsen.

Nye målmænd afløser Peter Friis Jensen i Randers

Allerede for nogle uger siden bekendtgjorde Randers FC, at man havde hentet den 24-årige svenske målmand Karl-Johan Johnsson i hollandske Nijmegen. ”Kalle” Johnsson har spillet 1 A-landskamp og 17 U21 landskampe for Sverige.
Onsdag efter offentliggørelsen af Peter Friis Jensens skifte til Viborg FF, trak Randers FC's sportschef Peter Christiansen den næste målmand op af hatten. Den 25-årige islandske landsholdsmålmand Ögmundur Kristinsson fra Fram Reykjavik skifter med øjeblikkelig virkning til Randers FC på en et-årig aftale.
I Viborg FF skal Peter Friis Jensen kæmpe om målmandspladsen med unge Simon Enevoldsen, lillebror til udenlandsprof'en Thomas Enevoldsen, og Sebastian John.
Ingen af de to andre Viborg målmænd kan matche Peter Friis Jensens superliga-erfaring.

Publiceret 16 July 2014 20:35