Kattegatcentret byder som noget nyt på RIB sejlads hver tirsdag og torsdag i sommerferien.

Kattegatcentret byder som noget nyt på RIB sejlads hver tirsdag og torsdag i sommerferien.

Vilde sejlture på Kattegat

Kattegatcentret byder tirsdag og torsdag hele sommeren på action-sejlture i RIB-båd

Af
Anette Bonde

Kattegatcentret har allieret sig med Kyst og Fjordcentret og de to attraktioner byder hele sommeren på actionfyldte sejlture i RIB båd. Den nye sommeraktivitet er blevet taget godt imod af Kattegatcentrets sommergæster fortæller afdelingsleder for udstilling & formidling, Karsten Bjerrum Nielsen.
”Det er vigtigt for os, at vi i Kattegatcentret tilbyder aktiviteter og oplevelser for alle - også dem, der er vilde med adrenalinkick og action.”

Også åbent om aftenen

Som noget nyt holder Kattegatcentret aftenåbent til klokken 20 de sidste tre onsdage i juli. Gæsterne kan købe en grillpakke, børnene kan få en ansigtsmaling, være med til at fange krabber eller støbe deres egen hajtand. Aftenen sluttes med hygge og skumfiduser over bål.
Desuden er der selvfølgelig gang i Kattegatcentrets mange andre aktivitetstilbud som dykning med hajer, sove med hajer, røre ved hajer og stå ansigt til ansigt med hajer i udstillingen, sæltræning, dykkerfodring samt træning og fodring af Kattegatcentrets store tropiske hajer, være med til at dissekere 10-armede blæksprutter, fange krabber, være med til at tømme ruser, lege på den udendørs vandlegeplads og meget andet.

Publiceret 08 July 2014 16:00