Lilholt Band på Meilgaard

Trækronerne i slotsparken på Meilgaard Slot lægger ramme til koncert med Lilholt Band 18. juli

Af
Anette Bonde

Traditionen tro inviterer Nørre Djurs HK til koncert med Lars Lilholt og hans band en sommeraften i slotsparken på Meilgaard Slot. I år er det fredag 18. juli, med Folkeklubben som opvarmningsband.

Frivillige træder til

Pernille Dohn fra Nørre Djurs HK fortæller, at man som alle andre år er i fuld gang med at rekruttere alle de frivillige kræfter som er med til at stable dette store arrangement på benene.
“Det er noget af et puslepil som skal gå op hvert år, men vores faste Lilholt Tea” er klar, og opgaverne er fordelt.”
Arbejdet med opstillingen starter allerede om mandagen og varer hele ugen til koncerten om fredagen. Rigtig mange har valgt at bruge en uge af deres ferie på at hjælpe med at stille op og pille ned efter koncerten. “Uden den hjælp fra vores frivillige, ville der ikke være nogen koncert, så de er en uvurderlig hjælp, og er med til at sikre at vi kan gøre en masse for vores håndboldspillere, store som små.”

Spisning inden koncerten

Som noget nyt i år er der spisning i telt med siddeplads under hele koncerten. Alle 90 pladser er dog udsolgt, så Pernille Dohn er glad for at dette sats fra arrangørernes side viste sig at bære.
Hun tilføjer, at man selvfølgelig stadigvæk kan købe sig en koncert pølse og steak, samt drikkevarer, kaffe og kage i vores barer og boder på pladsen.
I år koncertbilletterne sat til salg på Billetne. Man kan også købe billet i Super Brugsen i Auning, Assentoft, Kolind, Ryomgård, Hornslet & Glesborg, samt Kvickly i Grenaa, Ebeltoft og Randers. Billetterne koster i forsalg 180 og på pladsen 250 kroner.

Publiceret 08 July 2014 19:00