Spillere fra Villersø Krolf Klub lå pænt placeret ved Par-VM i krolf, der blev afviklet på den nye bane i Auning.

Spillere fra Villersø Krolf Klub lå pænt placeret ved Par-VM i krolf, der blev afviklet på den nye bane i Auning.

Så er krolf på banen i Auning

Den nye krolfbane i Auning blev indviet med Par-VM i Krolf forrige lørdag

Af
Anette Bonde

Den 1. juni blev Auning Krolf stiftet og allerede tre uger senere, lørdag 21. juni, blev der afholdt Par-VM i krolf på den nye bane ved fodboldanlægget.
Det gik godt for lokale spillere. Bente og Holger Lunø fra Villersø Krolf Klub, kom med i semifinalen. De klarede sig igennem alle fire runder på 118 slag. Desværre var sønderjyderne for overlegne, så det blev ikke til en lokal sejr. De øvrige spillere fra Villersø Krolf Klub klarede sig også fint. Tættest på også at komme med var Gurli Jensen og Lars Hammer med 124 slag.

44 Til åbent hus

Flere krolfklubber er skudt op på Djursland, og rygtet om den nye klub i Auning havde bredt sig. Ved klubbens åbent hus-arrangement 19. juni mødte 44 personer frem, dog inklusive 10 spillere fra Uggelhuse Krolf. De havde i forvejen hjulpet med etablering af bane, regler, kampsedler med mere, og på introaftenen guidede de folk igennem det nye spil.
Fremover spilles der hver tirsdag klokken 19. Det er gratis at deltage de første to gange, og derefter skal man melde sig ind i klubben, hvis man vil spille videre.
Klubben vil gerne være behjælpelig med indkøb af kølle og kugler, fortæller Maja Pedersen, Henning Pedersen og Tommy Hjorth, der indtil der vælges en bestyrelse på den ordinære generalforsamling, tegner klubben.
Den nyetablerede bane ligger ved Sdr.Fælledvej overfor den grafiske virksomhed Brix.

Publiceret 01 July 2014 12:00