Pink Cup i Grenaa Golfklub er en del af de øvrige cirka 140 Pink Cup turneringer rundt om i landet.

Pink Cup i Grenaa Golfklub er en del af de øvrige cirka 140 Pink Cup turneringer rundt om i landet.

Golfturnering i Grenaa støttede brystkræftsagen

Pink Cup i Grenaa Golfklub samlede 28.000 kroner

Af
Anette Bonde

Tirsdagsdamernes årlige Pink Cup i Grenaa Golfklub blev afviklet søndag 2. juni. Det er en golfturnering for kvinder med det formål at støtte brystkræftsagen. Der var arrangeret støtteturnering for mændene, og i alt deltog 59 golfere.
Præmierne var sponseret af dels Kræftens Bekæmpelse og dels forretningsdrivende i Grenaa og opland. I Damernes A-række vandt 1. Else Vadsholm, 2. Gitte Jespersen og 3. Margit Degn. I B-rækken var det 1. Vivi Kjær-Madsen, 2. Mona Møller Sørensen og 3. Kirsten Daugaard. I Herrernes A-række vandt 1. Henrik Munk, 2. Rene Mortensen og 3. Jan Rye, og i B-rækken 1. Torben Simonsen, 2. Gunner Sørensen og 3. Kim Tommy Jensen.
Med god hjælp fra diverse sponsorer forventer Tirsdagsdamerne at kunne sende omkring 28.000 kroner til Brystkræftsagen. Nogle har også tegnet personlig sponsorater, og dermed bliver resultatet over 30.000 kroner.
Er resultatet stort nok i forhold til de øvrige Pink Cup, der har været afholdt rundt om i landet, bliver kvinderne repræsenteret ved landsturneringen i september af A-rækkens vinder Irene Post og B-rækkens vinder Lene Mølgaard-Madsen. På herresiden blev Alf Thomassen vinder i A-rækken og Bent Sørensen i B-rækken.

Publiceret 01 July 2014 14:30