Historien om Ørsted Kro vises i TV2 til efteråret. I løbet af sommeren er der åbent på kroen for sultne turister og lokale borgere to gange om ugen. Arkivfoto: Leo Jakobsen.

Historien om Ørsted Kro vises i TV2 til efteråret. I løbet af sommeren er der åbent på kroen for sultne turister og lokale borgere to gange om ugen. Arkivfoto: Leo Jakobsen.

Ørsted Kro kommer i TV2

Historien om den folkeejede Ørsted Kro sendes i en udsendelsesrække på TV2 til efteråret

Af
Anette Bonde

Turisterne på Norddjursland kan i sommer nå at aflægge Ørsted Kro et besøg, inden den bliver landskendt til efteråret. Da bringer TV2 på sit landsdækkende program otte udsendelser om kroen og om borgerne i Ørsted og de mange aktiviteter i byen.
I oktober sidste år overtog 475 borgere Ørsted Kro på folkeaktier. Allerede dengang var der flere, der spurgte, om ikke man på sigt ville kunne komme hen og spise på kroen, fortæller presseansvarlig Flemming Seiersen.
Det kan man så her i sommer. Sommer-åbningen starter torsdag 3. juli og fortsætter alle torsdage og fredage fra klokken 11 til 20 frem til og med fredag 29. august.

Også for turisterne

Kroen satser på, at både fastboende og turister vil benytte sig af tilbuddet.
“Ikke mindst sommerhusgæsterne. De flytter ind i sommerhusene om lørdagen. Når de så har set sig omkring på Norddjursland de første dage, ja så kan de besøge den 138 år gamle kro midt i Ørsted og få enten frokost eller middag om aftenen alle torsdage og fredage. Der er dog også mulighed for kaffe med hjemmebagt kage eller måske en isdessert og så selvfølgelig drikkevarer af alle slags.”
Køkkenchef og bestyrer Kirsten Kristensen tager sig af madlavningen. I krostuen, restauranten, fortovsrestauranten og gårdhaven er det nogle af kroens mange frivillige, der serverer.

null

Publiceret 01 July 2014 09:00