Arkivfoto fra DGI Østjylland.

Arkivfoto fra DGI Østjylland.

Auning og Allingåbro laver sommergymnastik

Gymnastikskole i sommerferien i Auning og Allingåbro

Af
Anette Bonde

Det er lagt op til tre dage med fuld fart på fra 5. august til og med 7. august, når Auning og Allingåbro gymnastik sammen med DGI Østjylland i tidsrummet fra klokken 9-15 indbyder børn fra 0.-3. klassetrin til gymnastikskole i Auning Idræts- og Kulturcenter. Skolen er åben for alle børn uanset niveau.

Venskaber og fællesskab

”Når børnene går herfra, er de en oplevelse rigere. Det er ikke kun inspirationen, og det aktive og sunde aspekt ved idrætten, de tager med hjem i bagagen, men også nye venskaber og følelsen af fællesskab”, siger Ane Katrine Eiming, gymnastikformand hos Auning Gymnastik.
Deltagerne vil blandt andet komme til at springe på måtte og trampolin, lave flikflak og saltoer, lære serier til musik og andre aktiviteter og lege.
”Har man lyst til at blive bedre til gymnastik, lege, springe på måtte og trampolin, danse, lave salto og serie til musik, så er vores gymnastikskole lige sagen. Vi skal bruge kroppen, lege og have det rigtig sjovt. Vi lover, at der bliver fart over feltet, så man sover godt om natten.”
Der er mulighed for tilmelding indtil søndag 6. juli.

Publiceret 28 June 2014 09:00