FC Djursland trænere: fra venstre Jesper Borup, René Helmer Nielsen, Emmanuel Ake og Jesper Nimb Sørensen.

FC Djursland trænere: fra venstre Jesper Borup, René Helmer Nielsen, Emmanuel Ake og Jesper Nimb Sørensen.

Nye trænere på plads i FC Djursland

FC Djursland har tre nye trænere klar til de tre ungdomshold i fælles regi

Af
Af Martin Schultz

”FC Djursland har fået et stærk trænerteam på plads på ungdomssiden.”
Det siger FC Djursland direktør Ronnie Didriksen, som går efteråret i møde med nye trænere på posterne på de tre ungdomshold, som gerne skal være fødekæden op til samarbejdsklubbens seniorhold.
Mens cheftræner Jesper Borup fortsætter med at arbejde med seniorholdet, som efter en hård medfart i 2. Division Vest skal forsøge at få selvtilliden tilbage i Danmarksserien, er der kommet nye træner til hos U16, U 17 og U19 holdene.

Stort kendskab til U16 årgangen

Cheftræner for U16 holdet bliver Jesper Nimb Sørensen, der i dag træner ÅHF/GIF U15. Han har et stort kendskab til netop den årgang, som han har fulgt de seneste to år.
”Jeg har de sidste to år haft fornøjelsen af at træne årgang 1999 i ÅHF/GIF. Det har givet mig et stort kendskab til årgangen på hele Djursland. Jeg håber derfor at se en masse drenge fra alle dele af Djursland, som vil møde op prøve sig af på vores kommende U16 talent hold,” siger Jesper Nimb Sørensen.

Mange erfaringer på topniveau

Den tidligere professionelle fodboldspiller i flere danske klubber Emmanuel Ake bliver cheftræner for U17.
Ake har været tilknyttet FC Djurslands U19 hold i foråret og har stor erfaring fra sin tid som superligaspiller i blandt andet Herfølge og Lyngby.
”Jeg glæder mig til den store udfordrin,g der ligger i at starte noget nyt op. Det har længe været et ønske at få lov til at træne et FC Djurlandungdom hold  og jeg glæder mig til at komme i gang,” siger Emmanuel Ake.

Ungseniorer i rugekassen

U19 Cheftræner bliver René Helmer Nielsen, der i foråret har trænet Serie 3 Herre i Østdjurs 91.
Rene Helmer Nielsen har været tilknyttet AGF talent og har derfra en del erfaring med talentarbejde.
”Jeg har fulgt FC Djursland fra starten og glæder mig meget til at samle alle Djurslands bedste ungseniorer på U19 holdet, som er rugekassen til FC Djurslands førstehold. Jeg glæder mig også meget til sparringen med de andre trænere,” siger René Helmer Nielsen
Alle U hold får også FC Djurslands målmandstræner Ib Pedersen tilknyttet, så der bliver tilbudt specialtræning til målmænd på alle FC Djursland hold.

Trænerne enige om den røde tråd

FC Djurslands direktør Ronni Didriksen er glad for sit nye hold af ungdomstrænere.
”Alle spillere på vores U hold er i gode hænder. Desuden vil alle U spillere blive fulgt af vores førsteholdstrænere og er på den måde i betragtning til FC Djurslands førstehold,” siger Ronni Didriksen
Klubben har allerede holdt sit første trænermøde, hvor trænerne udveksler idéer, erfaringer og skaber den røde tråd i FC Djursland.
”Vi skal arbejde målrettet for at udvikle den enkelte spiller frem for kun at ha fokus på næste weekends kamp. Jo bedre den enkelte spiller er,jo bedre bliver holdet også,” mener Ronnie Didriksen.

Publiceret 27 June 2014 09:53