Udstillingen i den gamle iskælder åbner 29. Juni.

Udstillingen i den gamle iskælder åbner 29. Juni.

Flere fisk i Fjelleruphav

Udstillingen Fjelleruphav, der blev lavet sidste år, er blevet udvidet til denne sæson

Af
Anette Bonde

Igen i år udstiller strikkegruppen bag Fjelleruphav i iskælderen Klitvej 1a, Fjellerup strand. Udstillingen åbner søndag 29. juni kl. 13-16 og har åbent hver dag fra 13-16 indtil 3. august. Der kan også åbnes på andre tidspunkter efter aftale, hvis der er tale om flere besøgende.
Ved åbningen 29. juni vil der være en lille forfriskning til både børn og voksne.
Sidste år strikkede og hæklede en gruppe ferme kvinder Fjellerup set fra havbunden med fisk, søstjerner, søpindsvin, ålegræs, krabber, sønelliker, tang, en sæl, drivtømmer og andet godt fra havet. Elin Aabenhus, der startede projektet sidste sommer, fortæller, at udstillingen i år er blevet udvidet med flere fisk, en måge med mere.
“Det har fået et helt andet look og fremtræder derfor som en helt anden udstilling. Vi håber naturligvis på mange besøgende hen over sommeren.”

Seje sild

Projektet har ført til dannelsen af gruppen “Seje Sild”, der strikker og hækler mange andre ting, blandt andet små huer og dragter, der bliver sendt til Odense Universitetshospital.
“Der er derfor mange flere kvinder i Fjellerup, der hækler og strikker - ikke bare når vi mødes i Aktivitetshuset en gang om ugen, men også kvinder der strikker hjemme.”

Glad for garn

Elin Aabenhus fortæller, at gruppen derfor altid er glade for garndonationer, som den heldigvis har fået en del af.
Strikke/hækledamerne kan træffes i iskælderen, hvor de passer udstillingen på skift, sommeren igennem. Her vil der også være mulighed for at høre mere om projektet.

Publiceret 27 June 2014 09:00