KPI profiler: fra venstre Kasper Therkildsen, målmand André Ørgaard og Rasmus Bisgaard. Privatfoto

KPI profiler: fra venstre Kasper Therkildsen, målmand André Ørgaard og Rasmus Bisgaard. Privatfoto

Seriefodbold:

Turbostart i KPI-sejr over Åstrup/Hammelev

KPI tog en samlet 3. plads efter 3-2 sejr over Åstrup/Hammelev i serie 1

Af
Af Martin Schultz

Tre mål inden for de første ti minutter var den livlige indledning på kampen mellem Åstrup/Hammelev og KPI lørdag eftermiddag på Hammelev Stadion.
Der var blot gået tre minutter, da KPI's kant Kasper Therkildsen på Kasper Jensens forarbejde fra kanten af feltet bragte KPI foran, da han med et følt inderside spark udplacerede Åstrup/Hammelevs målmand.
Lift over frem minutter senere var det så Kasper Jensen, som efter noget pingpong i feltet sparkede bolden i kassen til en 2-0 føring til gæsterne fra Kolind.
Men hjemmeholdet ville også være med i målfesten og knap var bolden givet op igen, før Frederik Smed reducerede til 2-1.

Dygtig målmand reddede et straffespark

Det var en åben kamp, hvor spillet bølgede frem og tilbage og som nok bar præg af, at ingen af holdene for alvor havde noget at spille for.
”Vi kom godt fra start, men Åstrup/Hammelev hang på og vi kan takke vores dygtige målmand André Ørgaard, som i det 37. minut reddede et straffespark med en flot redning,” siger KPI's spillende medtræner Thomas Gerberg, som også denne gang sad uden for med en skade.
Men kort før halvleg lagde KPI igen luft til hjemmeholdet, da Daniel Pedersen i halvlegens sidste minut med et langskud bragte KPI foran 3-1.

Kø ved udskiftningsbænken

Havde man i Kolindlejren regnet med at køre sejren hjem, åbnede Åstrup/Hammelev igen kampen, da Nicolaj Jasmer efter 12 minutter i 2. halvleg fik reduceret til 3-2.
Men det var ikke en kamp, som med Thomas Gerbergs ord kommer til at gå over i historiebøgerne.
”Kampen bølgede frem og tilbage og der var lidt muligheder i begge ender. Men den bar præg af sommerkamp og hen mod halvlegens slutning var der lidt kø ved udskiftningsbænken,” siger Thomas Gerberg.

Gerne et efterår uden skader

I Kolind er der tilfredshed med sæsonen, hvor holdet endte med at komme forbi de ellers ikke uefne Hadstenspillere og endte på en 3. plads efter de trods alt suveræne tophold Hornbæk og Skovbakken.
"Det var vores 4. sæson i serie 1. Nu har vi rutinen og har vist, at vi ikke er et elevatorhold," siger Thomas Gerberg.
Nu er der sommerferie i fire uger, hvorefter trænerne håber, at de mange skader, som har hæmmet holdet i efteråret, vil være overstået.
"Der har været mange skader blandt stamspillere," siger Thomas Gerberg, som sammen med Mikkel Stær og Claus Koch hører til de profiler, som har været ude med skader i slutningen af sæsonen.
Trænerduoen Mads Berg og Thomas Gerberg fortsætter sammen med holdleder Harald Bjerregaard.
Trænerne forventer at have alle spillere til rådighed til efterårets kampe.

Publiceret 23 June 2014 14:47