Arkivfoto

Arkivfoto

Seriefodbold:

IF Mols sikrede sig oprykning med ny storsejr

IF Mols rykker med op i serie 3 som bedste to’er efter 5-0 sejr over Øster Alling

Af
Af Martin Schultz

Det er vel en molbohistorie, men ligner mere et eventyr.
Efter ti sejre i træk har IF Mols samlet 33 point og en målscore på 56-23 og rykker med Rougsø FF op i serie 3 i første hug.
For tre år siden lå seniorfodbolden i ruiner på Mols, men veteranen Rasmus Brock sagde ”det kan ikke passe, at der ikke skal spilles fodbold på Mols”. Han gik i gang med at bygge op omkring klubbens unge spillere og på to år gik man fra Serie 6 til Serie 4.
”Det første halve år stabiliserede vi os i rækken og i det andet halvår rykkede vi op,” var Rasmus Brocks filosofi.

Alle voksede med opgaven

Hvad mon man tænkte, da de unge molboer rykkede op i Serie 4 og med den tidligere molbo Morten ”Molle ” Vistoft Rasmussen fra Aarhus som spillende træner lagde ud med at blive savet over med 6-0 af nedrykkerne fra Rougsø FF på Ørsted Stadion.
IF Mols tabte tre ud af de første fire kampe, men derefter fandt holdet melodien.
Nu har holdet spillet ti kampe i træk uden at tabe og man har spillet med et effektivt angrebsspil, så man vandt de to sidste kampe med først 9-1 over TMV 8530 og i lørdags så 5-0 over Øster Alling på udebane.
I denne sæson har man ikke haft brug for at stabilisere sig i rækken. Det brugte man de første fire kampe til og siden er holdet gået fra sejr på sejr.
”Vi har et ungt hold, som har spillet med stor selvtillid og med stort engagement og som i veteranen Søren Bo Jørgensen har haft en rutineret spiller at støtte sig til. Alle voksede med opgaven,” siger Morten ””Molle” Vistoft Rasmussen.
”Vi er rigtig glade og stolte over hvad vi har præsteret.”

Fortsætter med sommertræning

I lørdagens kamp mod Øster Alling kom molboerne foran efter en halv time, da Kasper Munk scorede direkte på frispark. Inden pausen kom holdet foran på et heldigt mål, da Nikolaj Reddersens skud blev rettet af og gik ind tæt ved stolpen.
Efter pausen faldt der yderligere scoringer ved Jesper Munk og Steffen Skifter og i takt med Mols' målmæssige overtag faldt hjemmmeholdets engagement og molboerne fik lettere spil i en ellers lige kamp.
IF Mols forbereder sig nu til serie 3 premieren med lidt let træning henover sommeren.
Morten ”Molle” Vistoft Rasmussen og Rasmus Brock skal fortsat stå for træningen og truppen synes at forblive intakt på nær unge Nikolaj Reddersen, som bliver student og derefter skal til militæret og derfor kun er til rådighed til kamp i weekenderne.

Publiceret 23 June 2014 18:46