Der spilles petanque i Øster Alling mandag og onsdag i idrætsforeningsregi, og ved sommerfesten var der også folk på banen.

Der spilles petanque i Øster Alling mandag og onsdag i idrætsforeningsregi, og ved sommerfesten var der også folk på banen.

Petanque i Øster Alling til fest og turnering

Petanque til sommerfest inden afslutningsstævne i august

Af
Anette Bonde

I forbindelse med sommerfesten i Øster Alling afvikledes en petanqueturnering, der var åben for alle interesserede. Der var således deltagere andre steder fra end Øster Alling. Finn Christensen, der boede på det nærliggende Bed and Breakfast, viste sig at være særdeles ferm til petanque, idet han sammen med den lokale Niels Rasmusen indtog førstepladsen. Nummer to blev de lokale Anne Marie Jørgensen og Niels Erik Johansen, og nummer tre blev Verner Korgård og Karsten Jørgensen.
Sparekassen Kronjylland havde sponseret præmierne til de tre bedste placerede og de blev overrakt af turneringslederen Orla Lund.
DGI's forårsturnering er færdigspillet, og der deltog to hold fra Øster Alling Petanque. Hold 1 havde fem sejre og syv nederlag, og Hold 2 fik tolv sejre og elleve nederlag.
Afslutningsstævnet holdes i Ryomgård i august, hvor begge hold deltager. Afdelingen har nu 25 medlemmer og der spilles fortsat mandag aften klokken 18.30 og onsdag formiddag klokken 10.

Publiceret 23 June 2014 15:00