IF Midtdtjurs. Arkivfoto

IF Midtdtjurs. Arkivfoto

Seriefodbold:

Mikkel Sonnichsen og Jesper Jepsen nåede 30 mål tilsammen

IF Midtdjurs sluttede sæsonen godt af ved at vinde hjemmekampen mod SIF Assentoft Hørning med 3-1 og fastholde tredjepladsen i Serie 3

Af
Af Martin Schultz

IF Midtdjurs, nedrykker fra Serie 2 i efteråret 2013, sluttede den netop færdigspillede sæson på en tredjeplads efter en sikker 3-1 sejr i sidste kamp mod SIF Assentoft Hørning.
”Vi er okay tilfredse med at samle 25 point i 14 kampe og en tredjeplads. Vi har præsteret langt over middel i 10 kampe, mens 4 til gengæld har været langt under. Derfor handler det for os om efter sommerferien at kunne spille 12-14 kampe på højt niveau og minimere de udfald, som vi har haft i dette forår,” siger træner Lars Norman Thomsen, der fortsætter som træner i et tæt samarbejde med Klaus Fanø.
”Vi har fået håndslag fra alle stamspillere på førsteholdet med henblik på næste sæson og har allerede sikret os en væsentlig forstærkning, og vi arbejder hårdt på, at der skal komme flere til for at gøre truppen endnu bredere,” siger Lars Norman Thomsen.
”3-4 spillere, der bor i enten Randers eller Aarhus, som primært har spillet på vores andethold i Serie 5, men som også har bidraget flot flere gange på førsteholdet, overvejer om de skal spille tættere på deres bopæl, men vi håber naturligvis, at de tager en sæson mere i Ryomgård.”

30 mål af målslugere

I lørdagens kamp mod SIF Assentoft Hørning blev alle tre mål scoret efter pausen.
Mikkel Sonnichsen scorede til 1-0 og 2-0, Jesper Jepsen til 3-1.
”Vi havde chancer til langt flere mål mod et udehold, der primært satsede på omstillinger, men vi brændte ganske enkelt for meget,” siger Lars Norman Thomsen.
Frontduoen Sonnichsen og Jepsen sluttede på henholdsvis 16 og 14 mål. Sonnichsen i 14 kampe, Jepsen i 10 kampe.
”De 30 mål fra Sonnichsen og Jepsen tilsammen har i høj grad medvirket til, at vi blev rækkens mest scorende med 49 mål, men de to er blevet understøttet af en stærk midtbane med små vævre typer med hurtige fødder og et forsvar, der er blevet klart bedre til at spille bolden fremad i banen,” siger Lars Norman Thomsen.

Fire ugers sommerferie

IF Midtdjurs starter træningen igen tirsdag 22. juli efter fire ugers sommerferie.
Klubben tilmelder et tredje seniorhold i Serie 6.
”Vi ved endnu ikke, om dette hold får ben at gå på, men vi tror på det. Vores andethold i Serie 5 er kommet til at køre perfekt med 4-5 ældre spillere, der virkelig vil noget og som er i god form, til at støtte de unge. Derfor har holdet sluttet fornemt af og blandt andet taget point fra begge oprykkere, Viking Pindstrup og Ådalen. Vi fortsætter på samme måde efter ferien,” lover Lars Norman Thomsen.

Publiceret 22 June 2014 19:17