CK Djurs' Jakob Frandsen er efter en række gode resultater i B klassen rykket op i A klassen. Arkivfoto: Carsten Jensen

CK Djurs' Jakob Frandsen er efter en række gode resultater i B klassen rykket op i A klassen. Arkivfoto: Carsten Jensen

CK Djurs’ første A-rytter debuterede med en fjerdeplads

CK Djurs fik to ungdomsryttere på podiet til sidste lørdags Stjerneløb med start og mål i Thorsager

Af
Af Martin Schultz

Stortalentet Jakob Frandsen debuterede sidste søndag i A klassen ved CK Djurs' eget Stjerneløb gennem det flotte landskab på Djursland inklusive den lange bakke op ad Skolevej i Rønde.
Jakob Frandsen er rykket op i landets bedste klasse efter en række gode resultater i B klassen og han debuterede i A klassen på hjemmebane med en 4. plads foran den tidligere danmarksmester Sebastian Lander på 5. pladsen.
CK Djurs fik to podieplaceringer i løbene, da Rasmus Puerto blev nr. 2 i U11 klassen og Nikolaj Møller blev nr. 3 i U17 klassen.

CK Djurs' Nikolaj Møller (til højre) kom på podiet med en 3. plads i U17 klassen. Privatfoto

CK Djurs' Nikolaj Møller (til højre) kom på podiet med en 3. plads i U17 klassen. Privatfoto

Klubben forsøger at begrænse generne

Vejret var perfekt til glæde for de rigtig mange frivillige som havde lagt et stort arbejde i forberedelserne - og selvfølgelig også for rytterne, som fik et spændende og flot løb. Rigtig mange lokale havde valgt at komme forbi og følge cykelrytterne og klubben satte pris på store opbakning. Især fordi afvikling af et sådant cykelløb indimellem kan give gener for de lokale beboere i form af midlertidig afspærring eller ensretning.
”Det er selvfølgelig noget klubben forsøger at begrænse, da man ikke ønsker at genere nogen, men omvendt er det også vigtigt at sikkerheden er i orden da det i modsat fald føre til alvorlige kvæstelser og skader. Klubben forsøger at informere så godt som muligt og de fleste er heldigvis forstående og bakker op om de lokale aktiviteter,” siger Kim Bendtsen fra CK Djurs.
I løbet deltog også et handicapfelt, som blev kørt på liggecykler og hvor musklerne i armene blev brugt i stedet for i benene. Den hurtigste kunne skyde en imponerende gennemsnitsfart på over 30 kilometer i timen, hvilket er hurtigere end de fleste kan køre ”med benene”.

Publiceret 22 June 2014 22:02