Arkivfoto

Arkivfoto

Seriefodbold:

Mols’ målmaskine knuste TMV 8530

IF Mols vandt sin 9. sejr i træk med overbevisende 9-1 over TMV 8530 i serie 4

Af
Af Martin Schultz

Oprykkerne fra IF Mols er ved at gå hele vejen i deres første sæson i serie 4.
Med en kæmpesejr på 9-1 over TMV 8530 demonstrerede molboerne endnu en gang deres seriøse indstilling og kun et point efter topholdet FF Rougsø tyder meget på, at IF Mols i bedste fald kan rykke op i serie 3 som en af de bedste 2'ere i serie 4.
”Vi kører bare på og alle går seriøst til den, selvom vi var foran med 5-1 ved halvleg,” siger den spillende træner Morten ”Molle” Vistoft Rasmussen, som havde lutter ros til alle sine spillere.
IF Mols kom hurtigt foran med 3-0, men TVM 8530 var godt med i starten af kampen og fik reduceret til 3-1.
”Vi kom ud og løbe efter dem, men da vi kom foran 4-1, var det som om de knækkede,” fortæller Morten ”Molle” Vistoft Rasmussen.

Angribere med mål i støvlerne

IF Mols fortsatte det målsøgende spil i 2. halvleg og selvom om man gav spilletid til hele bænken, så gik molboerne ikke i stå.
Holdets topscorer Jesper Munk var overraskende nok allerede tilbage igen efter en skade og fik puttet en enkelt bold i kassen, men måtte se sig overstrålet af den unge angriber Jonas Lindhardt-Kjeldsen, som blev kampens topscorer med fire mål og som nu har scoret i alt 8 mål i tre kampe.
Kasper Munk scorede 3 mål og endelig fik Nikolaj Reddersen scoret et enkelt mål.
”Vi har et giftigt angreb med Jesper Munk, Jonas Lindhardt-Kjeldsen og Nikolaj Reddersen,” siger Morten ”Molle” Vistoft Rasmussen.

Veteran med konditionen i orden

Kampens bedste spiller for IF Mols blev veteranen Søren Bo Jørgensen, som gik til stålet på midtbanen og som har kondi til at holde dampen oppe i en hel kamp.
”Det er en kæmpe hjælp for de unge spillere at have en så rutineret spiller at støtte sig til,” siger Morten ”Molle” Vistoft Rasmussen.
Lørdag middag kl. 12.00 skal IF Mols på udebane møde Øster Alling og her kan man være sikker på at molboerne jagter en ny sejr.
”Vi går altid efter at vinde og vi vil gøre vores til at sikre os en oprykning,” siger Morten ”Molle” Vistoft Rasmussen.

Publiceret 17 June 2014 18:28