Kolind-Perstrup IF's serie 1 hold.. Arkivfoto

Kolind-Perstrup IF's serie 1 hold.. Arkivfoto

Seriefodbold:

KPI tog alle tre point mod nedrykker

KPI konsoliderede sig i midten af rækken med 3-2 sejr over Auning IF i serie 1

Af
Af Martin Schultz

Der skulle mere end almindelig motivation til at få pulsen op i kampen mellem KPI og Auning IF på Kolind Park lørdag eftermiddag, og kampen lignede da med Auning træner Kasper Eriksens ord også mest af alt en sommerkamp uden den store betydning.
Auning IF er sikker på at rykke ned og KPI har efter en godkendt sæson etableret sig solidt midt i rælken, men uden mulighed for enten op- eller nedrykning.
”Det er vigtigt at vi kan tage på sommerferie med en god fornemmelse og derfor har vores mål været som minimum at nå det samme antal point som sidste sæson. Da fik vi 21 point, og nu har vi 20 point med en kamp tilbage mod Åstrup-Hammelev,”siger KPI' spillende træner Thomas Gerberg.
KPI kom nærmere målet med en smal 3-2 sejr over bundproppen fra Auning IF, men ligesom forrige lørdag på udebane mod Hadsten var KPI ved at sætte et sikkert forspring over styr i slutfasen, da Auning ti minutter før tid reducerede til 2-3 på et straffespark.

To gode gennembrud på højrekanten

Auning IF kom foran 1-0 efter godt 5 minutter, da en frisparksbold blev skubbet lidt til siden og Daniel Nielsen kunne sætte den i nettet, mens KPI forsvaret ifølge Thomas Gerberg tog sig en blunder.
Men KPI kom godt igen og lagde ht højt presse på gæsterne over hele banen. Alligevel fik Auning IF en stor chance midt i 1. Halvleg efter en omstilling, men KPI målmand André Ørgaard viste klassen med en god redning.
Efter godt en halv times spil kom forløsningen for KPI, da forsvarsspilleren Jeppe Pedersen listede sig med frem i front og efter et godt opspil i højre side fik serveret bolden på et fladt indlæg. Jeppe Pedersen svigtede ikke og scorede sit første sæsonmål.
I halvlegens sidste minut gentog det samme opspil sig i KPI's højre side og denne gang kunne Rasmus Bisgaard bringe hjemmeholdet foran 2-1.

KPI skal huske at snøre sækken

I 2. halvleg fortsatte KPI det høje pres på gæsterne og i det 50. minut kunne den unge angriber Martin Holm bringe KPI foran med 3-1 på et godt skud udefra.
”Dermed burde vi være dygtige nok til at snøre sækken, men med to på hinanden følgende gule kort og et straffepark kom der alligevel spænding ind i kampen til sidst,” siger den spillende træner Thomas Gerberg, som også denne gang måtte sidde uden for sammen med andre skadede profiler som Mikkel Stær og Claus Koch.
Først måtte Rune Bækgård ud i ti minutter med en advarsel og knap var han kommet ind, før Rasmus Meyland begik et klodset straffespark og måtte ud i ti minutter med en advarsel.
Danni Bjerre reducerede til 2-3 på straffesparket og bragte lidt spænding ind i kampens afslutning.
”Det gav et forkert billede af kampen. Vi skal holde hovedet koldt i den slags situationer og det skal vi blive bedre til,” sagde Thomas Gerberg, som måtte undvære både sin medtræner Mads Berg, som var på kursus, og holdleder Harald Bjerregård på sidelinien og i stedet fik hjælp af KPI veteranen Claus Tikær.

Træneren måtte på banen

KPI har haft mange skader i dette forår og nu ser træner Thomas Gerberg til sommerferien, så spillerne kan møde friske og skadesfri frem til efterårssæsonen.
”Vi kørte den sikkert hjem og vandt fortjent,” siger Thomas Gerberg. Kasper Therkildsen blev valgt til kampens bedste KPI-spiller.
Også Auning træner Kasper Eriksen var tilfreds med sit holds indsats.
”Vi har ikke fået mange point i denne sæson, men vi har netop slået Nørager og nu spiller vi lige op med KPI. Det betyder, at vi slutter sæsonen med oprejst pande og kan se frem til et godt efterår i serie 2 med friske spillere,” siger Kasper Eriksen.
Også Auning IF er ramt af mange skader og mod KPI blev en af holdets profiler,Christian Dahl Andersen, allerede skadet under opvarmningen. Han stillede på banen, men måtte allerede udgå i første halvleg og da også kantspilleren Anders Friis Laursen og stopperen Mads Møller måtte udgå, måtte træner Kasper Eriksen selv smide træningstøjet og gå på banen i begyndelsen 2. halvleg.
”Det er omkring ti år siden jeg sidste spillede serie 1, men jeg kan dog bryste mig af at vi vandt 1-0, mens jeg var på banen,” siger Kasper Eriksen, som var en skarp angriber i flere klubber på Djursland i sine velmagtsdage.
Daniel Nielsen blev kåret som kampens bedste spiller på Auningholdet.

Publiceret 17 June 2014 08:45