Der bliver god musik, diskolys, musikalske indslag, balloner, snolder og drikkevarer til børnediskotetet fredag aften. Modelfoto.

Der bliver god musik, diskolys, musikalske indslag, balloner, snolder og drikkevarer til børnediskotetet fredag aften. Modelfoto.

Børnedisko under stand up ved Heksefesten

Af
Anette Bonde

Som noget nyt i år bliver der børnediskotek til Heksefesten i Allingåbro. Det bliver fredag aften, og det er for børn i alderen 8 -14 år.
“Så har forældrene mulighed for at komme i teltet og se stand up”, forklarer Laila Emdal fra Heksefestudvalget.
Som nævnt andetsteds må publikum ved stand up ikke være under 15 år. Brith Møgelvang, der er med til at arrangere børnediskoteket fortæller, at deltagerne kan se frem til en hyggelig aften med masser af god musik.

Diskolys og balloner

Det foregår i multirummet i Allingåbrohallen, og der pyntes op med diskotekslys, balloner med mere. Gæsterne kan købe snolder og drikkevarer.
Der bliver dans, men også anden hygge. For dem der ikke er de store dansere og for dem, der trænger til en pause, bliver der nemlig også mulighed for at sidde og hygge med et spil kort. Desuden arrangeres der særlige musikalske indslag i løbet af aftenen.

Heksefesten i Allingåbro starter torsdag 19. juni og kører til og med søndag.

Publiceret 17 June 2014 08:00