Debat Norddjurs:

Stor ros til 7 vandværker i Norddjurs Vest

Af Bente Hedegaard (S), fungerende gruppeformand:

"Det er med meget stor tilfredshed og anerkendelse, at jeg hilser nyheden om et muligt kommende nyt og moderne vandværk velkommen.
Der skal lyde en stor ros til initiativtagerne og de i alt 7 vandværk, der med et fornemt samarbejde vil sikre rent drikkevand til mange borgere i Norddjurs Vest.
Det er af afgørende betydning, at vores drikkevand får den allerstørste opmærksomhed. Og det sker netop ved i et styrket samarbejde - at arbejde hen mod en meget tiltrængt fornyelse og modernisering og ikke mindst moderne styring af grundvandsværdierne, hvor de nyeste teknologier kan finde anvendelse.
Det er visionært tænkt, og vil få stor betydning for kommende generationer – vores børn og børnebørn -  at der er helt styr på det livsvigtige vand. Rent drikkevand er IKKE en selvfølge. Det er en af de mest værdifulde ressourcer vi har.  Derfor er det godt, at I nu i 7-vandværks-samarbejdet går foran og viser vejen.
Jeg kunne visionært ønske, at alle vandværker i Norddjurs Vest indgår i samarbejdet. Det er nu, man skal benytte sig af en fantastisk mulighed for at komme med helt fra starten og koble sig på et nyt og teknologisk moderne vandværk. Det er sund fornuft og sikring af god vandkvalitet. Det har både nuværende og kommende generationer fortjent. "

Publiceret 13 June 2014 12:12