Tør Tom Bytoft (S) vise

Tør Tom Bytoft (S) vise "kinder", hvis Auning taber lokalopgøret mod Nørager 2. Pinsedag?

Seriefodbold:

Min bare røv...

Vinder Nørager lokalopgøret mod Auning på Auning Stadion 2. Pinsedag skal den socialdemokratiske byrådspolitiker Tom Bytoft tage turen over banen i bar røv

Af
Af Lars Norman Thomsen

En politisk udfordring af de mere særprægede bliver afgjort 2. Pinsedag på Auning Stadion, når Auning og Nørager spiller lokalopgør i Serie 1.
Ved vælgermødet forud for Kommunalvalget i november 2013 i Nørager Forsamlingshus sørgede Socialdemokratiets Tom Bytoft for at skaffe sig ekstra omtale i slutspurten ved at udfordre formand for Nørager Boldklub, Klaus Johnsen, til duel.
Ikke i gammeldags forstand med pistoler på Fælleden, men kort og godt: "Hvis Auning vinder på Nørager Stadion, skal du, Klaus Johnsen, løbe over banen i bar røv, mens jeg skal gøre det, hvis Nørager vinder på Auning Stadion," lød det fra Tom Bytoft.
På Nørager Stadion vandt hjemmeholdet 2-0, så Klaus Johnsen slap for at vise "kinder". 2. Pinsedag er faren for, at Tom Bytoft må trække i Adamkostume til gengæld overhængende, for allerede nedrykkede Auning har blot vundet en ud af holdets 11 kampe i denne sæson.
"Vi vil dog gøre alt for at vinde," lovede Aunings cheftræner Kasper Eriksen, da Lokalavisens udsendte mødte ham lørdag til indvielse af den ny multihal i Nørager.
"Man kan gøre sig interessant på mange måder i politik, men vi er enige om at gøre alt for at vinde, så vi slipper for at se Tom Bytoft løbe over banen i bar røv."
Lokalopgøret fløjtes op klokken klokken 13.30.

Publiceret 08 June 2014 19:35