Stand up’er Torben Chris

Stand up’er Torben Chris

Underholdningen får en ekstra tak ved heksefest

Allingåbro IF’s 75 års jubilæum markeres ved årets heksefest

Af
Anette Bonde

Det traditionsrige optog i forbindelse med Heksefesten i Allingåbro kommer til at stå i sportens tegn. Det er én af de markeringer, der sker i anledning af Allingåbro Idrætsforenings 75 års jubilæum i år.
Der er også blevet sat ekstra skrue på underholdningen fredag aften, hvor det er to kendte stand up'ere, der bliver aftenens trækplaster i teltet. Det er Torben Chris og Ruben Søltoft.

Stand up og børnedisko

Heksefesten starter traditionen stille og roligt med motionsbanko torsdag kl. 18.30. Denne aften byder også på Agurk-turnering og sjov og leg for børnene. Fodbold-folket kan se frem til lokalbrag mellem AIF og Rougsø FF.
Kl. 20 går Torben Chris og Ruben Søltoft på scenen. Torben Chris er kendt fra blandt andet Comedy Fight Club og Tuk-Tuk, og Ruben Sølvtoft er i øjeblikket aktuel i ”Shit Happens” på TV2 zulu. Der er i øvrigt kun adgang for personer over 15 år, og arrangørerne har derfor arrangeret børnediskotek for børn i alderen 8-14 år i den lille hal.
Kl. 21 sørger Peter Vildmand med sin musikalitet og energi for at festen fortsætter i teltet.

Kandis slutter festen

Festeen starter allerede kl. 8.30 om lørdagen med morgenbanko, arrangeret af handelsstandsforeningen, og senere er der motionscykelløb, som heksefesten arrangerer i samarbejde med Allingåbro Cyckling Club.
Lørdagen byder i øvrigt på underholdning med Peter Mackie, 5-kamp for voksne og jubilæumsfest om aftenen med spisning, musik og dans til musik af Match Point.
Søndag starter med optog gennem byen, og arrangørerne opfordrer til at deltagerne klæder sig ud med sport som tema. Kl. 14.30 er der gymnastikopvisning og derefter kagekonkurrence og senere underholdning i teltet med quiz om allingåbro .
Vanen tro går Kandis på scenen kl. 18. Jubilæumsfesten slutter kl. 20.30 med Sankt Hans bål og bålsang.

Publiceret 08 June 2014 09:00