Grenaa IFs cheftræner Daniel Lilleris kan afslutte sin mission impossible om tre kampe, men kan allerede nu konstatere, at sæsonen har levet op til forhåndsforventningerne. Arkivfoto.

Grenaa IFs cheftræner Daniel Lilleris kan afslutte sin mission impossible om tre kampe, men kan allerede nu konstatere, at sæsonen har levet op til forhåndsforventningerne. Arkivfoto.

Seriefodbold:

Tiltrængt sommerferie venter om tre kampe

Der er ikke mere at komme efter i Jyllandsserien-2 for Grenaa IF, erkender cheftræner Daniel Lilleris

Af
Af Lars Norman Thomsen

Grenaa IF tabte i sidste spillerunde med 6-0 til Dronningborg i Jyllandsserien-2, og det er kun i teorien, at holdet endnu ikke er rykket ned i Serie 1 med tre spillerunder igen.
"Vi skal forsøge at gøre det godt i de tre sidste kampe. Både for vores egen skyld, men naturligvis også af hensyn til de øvrige hold i rækken, der fortsat kæmper om at undgå at skulle rykke ned i Serie 1 sammen med os," siger cheftræner Daniel Lilleris.
Han sagde ja til en nærmest mission impossible forud for sæsonen, og det viste sig, at opgaven med at sikre Grenaa IF en sæson mere i Jyllandsserien var umulig.
Der har simpelthen ikke været et tilstrækkeligt antal spillere til at klare opgaven.
"Symptomatisk for vores sæson måtte vi mod Dronningborg stillede med fem U19 spillere, der dagen før havde spillet på deres eget hold mod Hobro. Det er for hård kost at være klar til at spille 2 gange 90 minutter i løbet af to døgn på dette niveau," siger Daniel Lilleris.

Hårdt for fodbold i Grenaa

Daniel Lilleris kommer også til at skulle hekse lidt, når holdene skal stilles til de tre sidste kampe.
"Jeg har måttet benytte målmanden fra Serie 4, Michael Bengtson i de seneste kampe, fordi Andreas Bang har brækket næsen og ikke vil risikere noget. Andreas kom godt nok ind for FC Djurslands 2. divisionshold i Odder forleden, fordi Lars Andersen (den normale førstemålmand, red.) blev skadet, men det var udelukkende, fordi Andreas egentlig bare var taget med for at se kampen og så blev skrevet på kampkortet. Han har imidlertid meddelt mig, at han ikke spiller mere på den side af sommerferien," siger Lilleris.
"FC Djursland ligger suverænt i bunden i 2. division, vi gør det i Jyllandsserien, og FC Djurslands U19 mandskab gør det samme i mesterrække-1. Det er noget op ad bakke for seniorfodbolden i Grenaa lige nu, og jeg er spændt på, hvad der sker i næste sæson," lyder det fra Lilleris, der selv har foreslået et samarbejde på seniorfronten mellem Aastrup/Hammelev og Grenaa IF.
"Jeg tror gerne, spillerne vil, men det er nok tvivlsomt, om klubberne kan blive enige," lyder hans umiddelbare vurdering.

Publiceret 05 June 2014 15:08