Arkivfoto

Arkivfoto

Seriefodbold:

IF Mols tog den syvende sejr i træk

Med en 2-1 sejr over KPI i Serie 4 begynder molboerne at øjne muligheden for oprykning

Af
Af Martin Schultz

IF Mols er på oprykningskurs efter at molboerne mandag aften hentede sæsonens syvende sejr i træk ved på hjemmebanen i Knebel at besejre KPI med 2-1.
Dermed er er IF Mols lige i hælene på topholdet Rougsø FF og der tegner sig en spændende duel mellem de to tophold i de resterende tre kampe. Rougsø FF har 25 points og Mols IF24 points efter 11 kampe, men Mols kan gøre sig håb om at rykke med op i serie 3 på en af de oprykningspladser, som tilfalder de bedste 2'ere.

Mols foran ved pausen

Heller ikke KPI kunne i opgøret mellem rækkens nr. 2 og nr. 3 spænde ben for de formstærke molboer.
KPI kom foran efter godt fem minutter på et mål af Lasse Fogh efter et godt opstil fra gæsternes side, som fik spillet Mols-forsvaret tyndt.
Men efter godt en halv times spil fik Mols udlignet, da Steffen Skifter slap igennem i siden og lagde bolden fladt tilrette for Jonas Lindhardt-Kjeldsen, som scorede sikkert.
Godt ti minutter kom IF Mols foran med 2-1, da Martin Ohms rykkede i dybden og løb en høj fremlægning op og sparkede den direkte i kassen tæt ved den ene stolpe.

Det kører ikke for KPI

I anden halvleg havde Mols chancer til flere mål, men der blev ikke scoret mere i kampen.
”Jeg synes det var en lige kamp, og Mols får deres chancer i 2. halvleg, fordi vi spillere offensivt med kun tre mand bagude. Vi fik ikke scoret mere, selvom om vi pressede på den sidste halve time. Det kører ikke rigtigt for os for tiden,” siger KPI's Kasper Mortensen, som sidste weekend var med til at spille 0-0 på hjemmebane mod Øster Alling.
Der var dog ros til de to hårdt arbejdende midtbanespillere Thomas Zacher og Christian Høgh.

Mols må undvære topscorer

Ifølge Mols' spillende træner Morten ”Molle” Vistoft Rasmussen var kampen mest jævnbyrdig i 1. halvleg.
”Vi har flere store chancer i 2. halvleg og kunne have scoret til både 3-1 og 4-1. Blandt andet har vores back Sigurd Hvidkær et flot klangskud fra 25 meter, som rammer indersiden af stolpen. Bolden springer direkte ud til en af vores angribere, som dog skyder direkte på KPI's målmand. KPI presser godt på i slutningen af kampen, men vi holder skansen,” siger Morten ”Molle” Vistoft Rasmussen.
IF Mols har haft en stærk sæson efter oprykningen fra serie 5.
”Vi tror på oprykning, men ligger bag Rougsø FF og kan derfor ikke selv afgøre det. Men vi mener vi kan rykke op som en af de bedste 2'ere. Vi skal møde tre hold, som vi har slået tidligere,” siger en optimistisk Morten ”Molle” Vistoft Rasmussen.
Der var comeback til Nikolai Lykke Reddersen, som fik 60 minutter på banen efter at han for nogle uger siden fik en skulderskade.
Til gengæld må IF Mols i de sidste kampe undvære sin topscorer Jesper Munk, som har fået trykket tre ribben ved aktiviteter uden for fodboldbanen.

Publiceret 05 June 2014 12:54