Claus Wistoft opfordrer Venstres ledelse med Lars Løkke Rasmussen i spidsen til at arbejde sig ud af den værste krise i partiets historie for at få genskabt tilliden til partiet hos de vælgere, der har mistet troen på den nuværende ledelse. Foto: Lars Norman Thomsen.

Claus Wistoft opfordrer Venstres ledelse med Lars Løkke Rasmussen i spidsen til at arbejde sig ud af den værste krise i partiets historie for at få genskabt tilliden til partiet hos de vælgere, der har mistet troen på den nuværende ledelse. Foto: Lars Norman Thomsen.

Wistoft:

Venstres ledelse har en kæmpe udfordring

Syddjurs borgmesteren indrømmer gerne, at han aldrig har troet på, at Lars Løkke Løkke Rasmussen ville overleve tirsdagens hovedbestyrelsesmøde

Af
Af Lars Norman Thomsen

Syddjurs Borgmester Claus Wistoft (V) havde ikke i sin vildeste fantasi regnet med, at hans partiformand, Lars Løkke Rasmussen, ville redde sit skind ved tirsdagens hovedbestyrelsesmøde i Odense Congress Center.
"Mødets udfald overraskede mig meget. Det havde jeg slet ikke set komme, men jeg tager det til efterretning i respekt for, at det er Venstres hovedbestyrelse på 132 mænd og kvinder, der er kommet til den konklusion, at det er bedst for Venstre, hvis den nuværende ledelse fortsætter," siger Claus Wistoft.
"Jeg håber så på, at der ikke vælter flere ting ud af skabet, som vil belaste Lars Løkke Rasmussen og Venstre yderligere, og så kunne det være fantastisk, hvis det bliver dokumenteret for offentligheden, at vores formand og partiet har helt rene linjer i forhold til Skat."
"Hvis det viser sig, at alt er foregået efter bogen i forhold til Skat, og det vil jeg og andre gerne have vished for, så er det vel bare endnu et godt eksempel på, at vi har flere medier i Danmark end vi har reelle nyheder."
"Hvad Venstre har betalt til Lars Løkke Rasmussen i form af tøj og rejser, er udelukkende en sag for Venstre, som selv må bestemme, hvad partiets indtægter skal gå til. Jeg har tidligere sagt, at jeg ikke vil være med til, at de skal gå til at dække partiformandens tøjforbrug i det omfang, det tilsyneladende er sket, og det mener jeg fortsat."

Enormt arbejde venter

Claus Wistoft har talt med mange trofaste V-medlemmer i lokalområdet i de seneste uger, der har mistet tilliden til partiets ledende folk, og derfor opfordrer Syddjurs borgmesteren partitoppen til at besinde sig på, at der venter masser af hårdt arbejde, hvis de vælgere, der har kastet håndklædet, skal komme tilbage.
"Der er mange, der ude i de små vælgerforeninger, som er Venstres basis, der har mistet troen på partiets ledelse, og derfor vil det kræve et enormt arbejde at få genskabt tilliden."
"Det bliver svært, men der er kun en vej, og det er hårdt arbejde, større forståelse og en god portion ydmyghed fra ledelsens side."

null

Publiceret 04 June 2014 09:11