Rasmus Bisgaard (tv) scorede to mål for KPI mod Hornbæk. Foto: Martin Schultz

Rasmus Bisgaard (tv) scorede to mål for KPI mod Hornbæk. Foto: Martin Schultz

Seriefodbold:

KPI havde topholdet på krogen

KPI satte 3-1 føring over styr i udebanekamp mod Hornbæk i serie 1

Af
Af Martin Schultz

KPI kunne have snøret sækken i kampen mod topholdet Hornbæk mandag aften.
Ved stillingen 3-1 til gæsterne fra Kolind godt 20 minutter inde i 2. halvleg skulle den unge KPI angriber Martin Holm blot sætte indersiden til bolden for at bringe KPI foran 4-1.
”Men Martin Holm misbrugte denne megachance. I samme sekvens blev spillet vendt og Hornbæk fik et straffespark og reducerede til 3-2. Dermed var kampen åben igen. Var vi kommet foran 4-1, er jeg sikker på, at vi havde vundet kampen,” siger KPI's spillende træner Thomas Gerberg.
Og kampen fik den værst tænkelige udgang for KPI, som måtte indkassere yderligere to scoringer i sidste halvdel af 2. halvleg og med en smal 4-3 sejr fastholdt Hornbæk sin førsteplads i rækken overfor forfølgerne fra Skovbakken.

Kom foran på flot langskud

KPI kom godt fra start og efter godt et kvarter bragte Rasmus Bisgaard udeholdet foran med 1-0 på et flot langskud.
Men Hornbæk er et offensivt spillende hold og satte KPI under pres.
”Hornbæk er et stærkt hold med den tidligere AGF og Randers FC spiller Søren Pedersen som central figur i forsvaret. De spiller nærmest i 3-5-2 opstilling og er stærke i offensiven, men med kun tre mand i forsvaret kan de være lidt åbne bagude,” siger Thomas Gerberg.
Hornbæk havde da også mest spil i første halvleg og fik udlignet på et straffespark efter en halv times spil, da KPI's midterforsvarer Marc Pedersen i en skulder til skulder-duel fik dømt et straffespark imod sig.
”Hornbæk havde mest spil, men godt spil af vores målmand André Højgaard holdt os inde i kampen,” siger Thomas Gerberg.

KPI skuffede over nederlaget

KPI kom rigtig godt fra start på 2. halvleg, da Mikkel Stær sparkede et hjørnespark kort til Rasmus Bisgaard, som fra kanten af feltet kunne bringe KPI foran med 2-1 i en situation, hvor Hornbæk spillerne ventede et indlæg.
Efter godt et kvarter blev Mikkel Stær spillet i dybden og den boldsikre kantspiller kunne bringe KPI foran 3-1.
Men Hornbæk fik reduceret til 2-3 og fik derefter vendt kampen med yderligere to scoringer.
”Det var stolpe ind for Hornbæk. Vi spillede en god kamp, men var selvfølgelig skuffede over nederlaget,” siger Thomas Gerberg.
”Efter to nederlag til Nørager og nu Hornbæk drejer det sig om at gøre det godt i de sidste tre kampe, så vi kan gå på sommerferie med en god fornemmelse,” siger Thomas Gerberg.

Målmand blev kampen spiller

KPI manglede igen en række stamspillere på grund af skader og måtte stille op uden Claus Koch, Sebastian Hvidt og Rasmus Møller. Thomas Gerberg og Kasper Jensen sad på bænken og fik spilletid i 2. halvleg.
Backen Jeppe Pedersen måtte melde afbud en halv time før afgang fra Kolind på grund af sygdom.
Målmand André Ørgaard spillede igen en stor kamp og blev kåret til kampens spiller på KPI's hold.
Lørdag skal KPI til Hadsten og spille mod et formstærkt hjemmehold. De sidste to kampe i turneringen er de følgende lørdage mod Auning IF og Åstrup/Hammelev.

Publiceret 04 June 2014 00:25