Lars HP Petersen (tv) er klar til sin debut på Byhallens revyscene, hvor Kasper Kolstrup Møller (th) har stået mere end solidt i efterhånden en hel del år.

Lars HP Petersen (tv) er klar til sin debut på Byhallens revyscene, hvor Kasper Kolstrup Møller (th) har stået mere end solidt i efterhånden en hel del år.

Kolind Revyen:

Lars HP debuterer på de skrå brædder

Et par af de sædvanlige støtter som Mads Berg og Anders Lund er ikke med på revyholdet i år, men alligevel er forventningerne de samme til den årlige kioskbasker i Kolind på sommerfestens sidste dag

Af
Af Lars Norman Thomsen

For en god ordens skyld en forbrugeroplysning: Billetsalget til årets Kolind Revy åbner lørdag 7. juni klokken 9 skarp og som altid i Kolind Boghandel.
Der er atter 320 stole i Byhallen at kæmpe om, og et kvalificeret gæt herfra lyder på, at der bliver kamp om pladserne.
For Kolind Revyen er et samlingspunkt, og det har den stort set været så lang tid, som selv de ældste i byen kan huske tilbage.
En lagkagerevy af den allersjoveste slags med lige dele gags og kant i en god time med højt tempo og god timing.

Pænt med emner

En af hemmelighederne bag lokalrevyen i Kolind har altid været, at temaerne er nogle de fleste i salen kan nikke genkendende til, og så er teksterne altid på et niveau, hvor det platte er tilladt, men aldrig får overtaget.
Kasper Kolstrup Møller, der mere og mere har tiltaget sig en rolle som mastermind i Kolind Revyen, ser frem til at skulle levere 2014-udgaven og lover, at der bliver af masser af indslag, som kalder på latteren.
"Der har jo været snegle i drikkevandet i byen i det forgangne år, og SuperBrugsens Dankortautomater har ikke altid været godt kørende. Det kan man mange nikke genkendende til," griner Kasper Kolstrup Møller, der også lover, at flere borgere får et besøg af selveste Chilli Klaus.
Og der bliver endvidere en kommentar til kommunalvalget, hvor den ene borgmester fra Kolind afløste den anden, så mange mistede på et tidspunkt helt mistede overblikket.
"Vi har også et indslag om en særlig madklub, som formanden og næstformanden i Handelsstandsforeningen har startet for kun de to, men som Lokalavisens nye mediekonsulent gør alt, hvad han kan for at komme med i, og så har vi også i år en video, hvor nøgenhed spiller en ikke uvæsentlig rolle," lover Kasper Kolstrup Møller.

Klar til debut

På skuespillerfronten er der sket et par ændringer. Mads Berg og Anders Lund er ikke med i år. De er blevet erstattet af Mette Krogh, der tidligere har været med, og ingen ringere end Lars HP Petersen, en fighter for herren på en fodboldbane, som nu prøver sig selv af for første gang på de skrå brædder.
"Lars gør det fint, kan huske sine replikker og indgår flot. Han var faktisk ikke svær at overtale, og det har været sjovt at få ham med på holdet," roser Kasper Kolstrup Møller, der sammen med de øvrige: Ann Bødker, Lone og Nanna Sixhøj og multiinstrumentalisten Jesper Skovsgaard, nu skal i gang med den sidste finpudsning, før det går løs lørdag 14. juni på Byhallens store scene.

null

Publiceret 04 June 2014 21:37