Undvegen fange anholdt igen

23-årig der var blandet ind i personfarlig kriminalitet anholdt efter flugt

Af
Anette Bonde

23-årige Jonas Thor, der er sigtet for personfarlig kriminalitet i forbindelse med en hændelse i Ebeltoft i marts i år, fik et par dage på fri fod. Han flygtede fra arresten søndag eftermiddag i forrige uge, og blev fanget igen tirsdag middag på Silkeborgvej i Aarhus.
Jonas Thor flygtede ved at forcere den fem meter høje ringmur.
Ifølge dr.dk, der refererer til vagtchef Christian Riis, Østjyllands politi, var den 23-årige indblandet i en uhyggelig voldsepisode i Ebeltoft 23. marts. Hvad hen blev fængslet for, vil han dog ikke fortælle. Indtil videre efterforskes episoden dog som et drabsforsøg.
En gruppe på seks-otte maskerede mænd trængte ind i en lejlighed på Dråbyvej, hvor tre personer blev overfaldet med slag, spark og knivstik. Et af ofrene fik en punkteret lunge, mens et andet offers lunge klappede sammen.
I forrige uge anholdt Østjyllands Politi to mænd på 19 og 21 år i sagen. De blev begge varetægtsfængslet. I den forbindelse oplyste vagtchef Peter Hunniche ifølge dr.dk til Ritzau, at der i sagen er rejst flere sigtelser, og at flere personer undervejs er blevet fængslet.
Vagtchef Christian Riis vil dog ikke over for Ritzau be- eller afkræfte, om den 23-årige, som flygtede fra arresten, har været fængslet i forbindelse med den grove voldssag fra 23. marts.

Publiceret 04 June 2014 17:00