Poul Barrett, indehaver af Café Værsgo i Fjellerup, sørger for fest i teltet ved Beatles By Night i Grenaa onsdag aften.

Poul Barrett, indehaver af Café Værsgo i Fjellerup, sørger for fest i teltet ved Beatles By Night i Grenaa onsdag aften.

Café Værsgo sørger for teltfest og syng-med i Grenaa

Poul Barrett flytter hjem til Grenaa under Beatles by Night

Af
Af Lars Norman Thomsen

Den tidligere Grenaa-dreng, Poul Barrett, som driver Café Værsgo i Fjellerup, dukker op i bybilledet i Grenaas gader under onsdagens storstilede Open By Beatles arrangement.
"Min gode ven Per Nielsen fra Expert foreslog mig, at jeg rejste et telt tæt på hans butik, hvor folk kunne komme og hygge sig til lidt musik," fortæller Poul Barrett.
Det indvilgede han fluks i og fik entreret med Kopibandet.dk, der sørger for musikken i det 10 x 18 meter store telt.
KopiBandet.DK spiller kopinumre af navne som Sanne Salomonsen, Medina, Pink, Alphabeat, Roxette, Lady  Gaga, Michael Jackson og en masse Grand Prix sange.
Bandet består af Sarah Krogh Møller på sang og charme, Martin von Seelen på guitar, kor og keyboard, Mikkel Farsø på trommer og dårlige jokes og Allan Ørberg på bas og kor.
"Det kan godt være, at de ikke lige spiller Beatles, men de sørger for en fest, og det bliver ikke kedeligt," lover Poul Barrett.

Glad for Fjellerup

Ellers glæder han sig til sommerperioden på Café Værsgo i Fjellerup, hvor juni, juli og august er hans store måneder, og hvor der er musik på plakaten mange aftener.
Den tidligere smed og montør har ikke fortrudt, at han for nogle år siden besluttede sig for at skifte branche, da han fik tilbuddet.
"Jeg nyder at drive Café Værsgo, og jeg er blevet taget fantastisk god imod i Fjellerup," siger Poul Barrett, der er født på den engelske ø Jersey og har engelsk far og dansk mor. Han kom til Danmark som seksårig og har boet her siden. Fodboldfolket kender ham som målmand i Grenaa IF i en periode.
9. august har han lovet at sætte gang i Futten i Nørager, og det bliver også med Kopibandet.dk som hovedattraktion.

Publiceret 04 June 2014 15:32