Bent Andersen nægter at være misundelig på Ulf Harbo (billedet).

Bent Andersen nægter at være misundelig på Ulf Harbo (billedet).

Debat Norddjurs:

Ikke misundelig på Ulf Harbo

Af Bent Andersen, Dansk Folkeparti Norddjurs:

"Peter Seier Hansen beskylder mig for at lide af misundelse på Ulf Harbo. Intet er mere forkert, hvordan kan man være misundelig på en mand der evig og altid kræver og forlanger, at kommunen bør handle uden om den eksisterende lovgivning og samtidig tilsviner borgmester Jan Petersen for ikke at passe sit arbejde og værst men ikke mindst også sætter spørgsmål ved kommunens ansattes måde at passe deres arbejde på. Jeg kan klart og tydeligt kun støtte op om de ansatte, som passer deres arbejde inden for kommunens og lovens rammer.
Ulf Harbo har kun én mission og det er at promovere og udnævne sig selv som den lille mands talerør og ambassadør uden at kæmpe for en demokratisk lovændring.
Så længe Ulf Harbo stiller som bisidder, hvilket indebærer han har adgang til en sagsbehandling uden at blande sig, lige så længe syntes jeg sagsbehandlerne skal benytte sig af deres ret til at indkalde en tillidsrepræsentant til at overvære sagsbehandlingen. Men hold da helt kæft for et arbejde og mas for noget, der slet slet ikke har noget med kommunal arbejde at gøre."

Publiceret 01 June 2014 13:30