Morten Mygind overrækker nøglerne til en gratis Peugeot i en uge til kampens bedste KPI spiller Rasmus Meyland. Foto: Martin Schultz

Morten Mygind overrækker nøglerne til en gratis Peugeot i en uge til kampens bedste KPI spiller Rasmus Meyland. Foto: Martin Schultz

Seriefodbold:

Reserven blev kampens bedste spiller

20-årige Rasmus Meyland vandt publikumsafstemningen efter kampen mellem KPI og Nørager

Af
Af Martin Schultz

KPI havde sat alle sejl til omkring torsdagens lokalopgør mellem Kolind-Perstrup IF og Nørager BK i serie 1.
Således havde klubben inviteret sine sponsorer og samarbejdspartnere til et VIP arrangement med forkælelse til hals og mave og oplæg til kampen fra træner Mads Berg inden dommeren fløjtede kampen i gang.
Desuden fik flere hundrede tilskuere mulighed for at stemme på hjemmeholdets bedste spiller, der som præmie ville få overrakt nøglerne til en lækker Peugeot til fri afbenyttelse i en uge.
Som bekendt var det gæsterne fra Nørager, som trak det længste strå med en smal 1-0 sejr på et mål midt i 2. halvleg af indskiftede Ronni Bruun.

Mange tilskuere benyttede sig af muligheden for at stemme på kampens bedste KPI-spiller og det blev ifølge den ubestikkelige stemmetæller Jørgen Antonsen fra KPI's bestyrelse et meget tæt opløb mellem flere kandidater.
Vinderen blev den 20-årige Rasmus Meyland, som er en af klubbens kommende profiler.
Den unge spiller af egen avl optræder for det meste på KPI's andethold, men på grund af mange skader blandt stamspillerne havde han i dette lokalopgør fået chancen fra start som venstre back og gjorde det altså så godt, at han af publikum blev udnævnt til kampens spiller.
Den unge elektrikerlærling fra Nødager kan nu den næste uge lade sin lille Kia Picanto stå hjemme i garagen hos forældrene Jens og Margit Meyland, når han skal køre på arbejde hos Holmriis i Ebeltoft.

Meget motiverende for spillerne

Rasmus Meyland fik efter kampen overrakt præmien af salgschef Morten Mygind fra Peugeot Risskov, som var sponsoren bag det flotte tilbud og som havde lavet en lille udstilling af Peugeot modeller i forbindelse med kampen.
”Det er meget motiverende for spillerne med sådanne initiativer,” sagde KPI-træner Mads Berg i sit oplæg til sponsorerne i VIP-teltet inden lokalopgøret.

Publiceret 30 May 2014 17:55