IF Midtdjurs. Arkivfoto

IF Midtdjurs. Arkivfoto

Seriefodbold:

IF Midtdjurs førte 6-0 efter 19 minutter

IF Midtdjurs var opsatte på at revanchere det forsmædelige 2-1 nederlag for en uge siden mod FC Sabur, og det skete ret så eftertrykkeligt, da aftenkampen Kristi Himmelfartsdag blev vundet hele 12-4

Af
Af Martin Schultz

En scoring af Jesper Jepsen efter blot ti sekunders spil lagde ligesom linjen for den præstation, som IF Midtdjurs leverede i aftenkampen mod FC Sabur i Serie 3 på Ryomgård Stadion Kristi Himmelfartsdag.
Scoringerne fortsatte nemlig i en lind strøm de følgende 19 minutter. 6-0 stod der på den digitale måltavle på stadion på dette tidspunkt.
”Vi var enige om, at den vildt ringe og pinlige præstation, vi leverede for en uge siden mod FC Sabur, skulle revancheres, og det blev den også, men det er klart, at den store føring lagde en dæmper på intensiteten, så resten af opgøret blev spillet lidt på cruise control,” fortæller Lars Norman Thomsen, træner i IF Midtdjurs.

Flere gode spillere

FC Sabur er et hold med flere teknisk dygtige spillere i den forreste linje, og de voldte periodevis hjemmeholdets forsvar problemer.
”Vi førte 8-1 ved pausen og skiftede flittigt ud, så alle fik godt med spilletid, og sådan skal det også være,” siger Lars Norman Thomsen.
Efter pausen fik gæsterne lov til at score tre gange.
”Et par af målene kom de for let til, men på en aften, hvor vi scorer 12 mål, gider vi ikke fejlrette. Det gør vi på tirsdag til træning,” fastslår Lars Norman Thomsen.

Frontduo scorede syv mål

Frontløberne Mikkel Sonnichsen og Jesper Jepsen scorede henholdsvis 4 og 3 mål, unge Mikkel Kjær 2, Michael Stegger Jensen, Jonas Simonsen og Dennis Simonsen lavede hver et.
Dennis Simonsen scorede på et fint hovedstød ved bagerste stolpe efter hjørnespark fra Mikkel Kjær.
Hjemmeholdet sparede Friborz Karimi, der i et par dage inden opgøret var indlagt med mavesmerter, mens Mikkel Fanø gik ud efter 25 minutter for at skåne sin dårlige ankel, og Jonas Simonsen pakkede ned i pausen, fordi hans ben føltes lidt tunge.
”På en dag, hvor alle markerede sig godt, er der ikke grund til at fremhæve nogen. Jeg glædede mig mest over vores velovervejede spil de første 25 minutter, hvor vi spillede noget af det seværdige pasningsspil, som vi også øver meget til træning,” siger Lars Norman Thomsen.
Jens Jonathan Andreassen spillede sin sidste kamp i denne sæson. Han rejser nu til Grønland for at arbejde, og vender tilbage til august.
IF Midtdjurs spiller igen fredag 6. juni på udebane mod Østdjurs 91.

Publiceret 30 May 2014 06:00